Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • And

    veterán

    válasz snake1977 #13703 üzenetére

    A WAP54 használatának további előnye, hogy közel lehet tenni a leendő antennához, így a koax csillapítása minimalizálható. A jelismétlés káros mellékhatása (a rádiós sávszélesség feleződése) is megkerülhető szimpla AP-kliens kapcsolattal. Azt meg nem tudom, milyen az a '9dBi'-s omni-antennád, de ha valami noname, akkor ne csodálkozz, hogy nem hozza azt a nyereséget, amit elvileg kellene.. Egyébként is, pont-pont kapcsolathoz nem omni kellene, hanem inkább irányított, mert utóbbi fajtából könnyebb nagyobb nyereségűt készíteni vagy venni.
    "a rálátás szűk igy a cantenna nem jöhet szóba."
    Ezt nem teljesen értem: a nyereség növekedése mindig a hasznos nyílásszög csökkenésével jár, ezen az alapon körsugárzó még ennyire sem jöhetne szóba. A biquad nyílásszöge sem sokkal kisebb (másképp: a nyeresége nem sokkal nagyobb), mint a cantennáé.
    Mod. #13702: Pl. a miniPCI-eszközök információi között, vagy ott, ahol a biosban tiltani / engedélyezni lehet a wifi-t. Ennél is egyszerűbb volna rákeresni a guglin a notebook típusára, és megnézni, hogy milyen hardverekből épül fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák