- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
-
-
tomboy0013
veterán
Van egy nagy problémám!
Feltettem USB-ről a Windows 10-et a tabletemre. minden szuperül ment, de mikor a Windows updateba lefrissítette a videókártyát meg a rendszert rögtön az elején, villant egyet a képernyő és azóta se a dokkólót nem érzékeli se az érintést. Sőt még a fizikai gombok közül is csak ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombok akkor kikapcsol és ennyi. A frissítéseket már feltelepítette újra is indult a gép de semmire nem reagál. Már többször is ki-be kapcsoltam.
MI A SZART CSINÁLJAK VELE?
-
törölt tag
ám a prefetch-elést,úgy tudom kiiktatni, ha törlöm a beállításszerkesztőbe azt a enable prefetch cuccot, vagy ha pedig átirom benne a 0000 03.00.00.00 értékeket, 0000 00.00.00.00 -ra ?
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Egy kicsit benéztem a dolgokat, és a Windows\SofwareDistribution\Download mappa ürítése helyett a Windows\SofwareDistribution mappát ürítettem, majd a wuauclt.exe /updatenow parancs futtatásával azonban elkezdte letölteni a Windows Update a Windows 10-et. Szerintetek lehet belőle probléma, hogy nem a Download mappát töröltem, hanem a Windows\SofwareDistribution mappát?
Még annyi, hogy nekem tegnap még a tálcán lévő Windows ikonra kattintva az az ablak jelent meg, hogy majd értesítenek, ha sorra kerülök én is a Win 10 telepítésére, most meg az eggyel korábbi ablak jelenik meg:
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Looserke
őstag
válasz this is life #12690 üzenetére
ha win8-on futtatsz töredezettségmentesítést egy SSD-n semmi mást nem csinál, csak kiad egy TRIM parancsot
-
legiaap
félisten
Nem engedi torolni a windows.old mappat.
Viszont scroll problemat megoldottam.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #12626 üzenetére
Na afterburnert megoldottam, csak CCC-ben nem volt kipipalva az overdrive.
Mostmar csak egy anomalia maradt.
3DMark alatt fix 880MHz-en megy a GPU. -
SLYM
veterán
sziasztok. nincs eredeti windows-om, de aktiválva van, ilyenkor is megjön a frissítés idővel, vagy tényleg csak akkor, ha eredeti a program? köszi
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #12708 üzenetére
Na a dokkoló már reagál, szóval be tudtam lépni a Win-be, de az érintére nem reagál a kijelző. Egy csomó sárga felkiáltó jeles dolog van az eszközkezelőben, de a Win Update semmit nem talál. Fogja ezeket a komponenseket frissíteni vagy mit csináljak velük?
Helyesbítek, megint nem mozdul az egerem, de a gép viszont dolgozik, szóval nem fagyott le.
Segítsen már valaki mit kezdjek ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
törölt tag
és hiába irtam át minden értéket nullára még igy is prefetchel a Windows mappán belül a Prefetch mappába
-
pih1
csendes tag
Üdv. Asus Xonar Dx hangkártyához nem találok drivert. Tudnátok segíteni? Köszi
A4es rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném..
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Milestone2 #12716 üzenetére
Minek nyisson cmd-t ahhoz, hogy beírjon egy olyan parancsot, ami alapból a keresőmezőbe írva? Amúgy az elcseszett OneDrive helyett vissza lehet tenni a normálisat?
[ Szerkesztve ]
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz tomboy0013 #12717 üzenetére
Valszeg feltoltad úgy, hogy még nincs hivatalos win10-es driver hozzá. Látogass el a gyártó honlapjára hátha...
Romanes eunt domus
-
ludsimon
veterán
az létezik, hogy a C2D régi gépre, amiben hdd van 3 órája jön le és most 48%-on a letöltés??
azon win7 van.
a notimon lejött 5 perc alatt, de enyémen 8.1 volt.[ Szerkesztve ]
undefined
-
vg
addikt
"Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket egy másik egyszerű telepítési módszerre. Ha nem szeret parancssorokkal szöszölni, viszont szívesen töltöget le telepítőket, kipróbálhatja a Microsoft media creation tool nevű kis programját is. Mint a neve is mutatja, ez eredetileg arra szolgál, hogy telepítésre alkalmas dvd-t vagy pendrive-ot készítsünk vele, de ha a frissítésre jogosult gépen indítja el, felajánlja a lehetőséget, hogy rögtön frissít is Windows 10-re."
Index cikke, működik, felfrissítettem.
-
Prosector
addikt
Gaming performance tapasztalatok vannak már vkinek? (win 8.1 vs. win 10)
Pih1/12722: [link]
1.75a-hoz irjak a W10-et.
-
r3dsnake
nagyúr
Tervben van egyáltalán, hogy visszakerül a OneDrive placeholder funkciója, vagy kukázták végleg ezt a feature-t? Megbántam, hogy update-eltem... A legjobb extrát kellett elcseszni.
-
-
whitezo88
nagyúr
feltettem végre az NVidia drivert manuálisan, de a WU-ban még ott izél, hogy van driver és le akarja tölteni másnál is van ilyesmi, mikor tűnik el?
-
nagyúr
válasz tomboy0013 #12717 üzenetére
Gondolom driver hiányos nem támogatott géptípus olyan alkatrészekből van amihez nincs beépített driver (ritka, olcsó, stb...)
Esetleg a gyártó honlapján (már ha van) nézd meg van e valami 8.1/10-re jó driver és azokat tedd fel rá mind kézzel.
Vagy tedd vissza a régi rendszert rá, és várhatsz az új driverekig.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
d-boy
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok arról a megoldásról, hogy veszek egy oem windows 8.1-et G2A-ról (6800 Ft), és onnan frissítek W10-re? Tudom, hogy hardverhez kötött win lesz, de 2-3 évig simán marad még ez a gép, annyit bőven megér.
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
nagyúr
válasz Prosector #12733 üzenetére
Van, de mivel nem nagyon méricskéltem előtte és utána sem... kb ugyanaz mint a 8.1 alatt.
Van ami picit gyorsabb van ami picit lassabb...Majd ha kiforrja magát minden talán jobb lesz picit, de amugy tök lényegtelen most.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pih1
csendes tag
-
whitezo88
nagyúr
remek, akkor egy ideig hang nélkül lesz a móka szomorú, hogy nem bírtak csinálni hónapok alatt w10-est.
(#12748) ludsimon - ki beszélt erről? arról volt szó, hogy az ASUS (nem az alaplap, sem a win10 nincs köze ehhez) nem képes csinálni illesztőt a saját hangkártyához (nekem is DGX van)
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy a 360 Total Security legyen a default víruskereső, és ne a Defender? Minden egyes újraindításnál feljön jobb oldalt, hogy víruskeresés egy piros ikonnal, rákattintok, és folyton ki kell választani, hogy melyiket akarom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest