Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz erikke17 #118754 üzenetére

    WU megvolt? Laposokhoz igen gyakran érkeznek, mindenféle "gyártóspecifikus" frissítések, a legelcseszettebb neveken, ritkán az sem mindig egyértelmű a frissítés nevéből, hogy mihez tartozik... Ettől függetlenül, amíg talál frissítést a W10, addig csak frissítsél.

    Az, hogy a touchpad egyik gombja nem jó, arról meg lehet, hogy a húgodat kellene megkérdezni, lehet, hogy már korábban sem volt jó, csak mélyen hallgat róla... ;]
    (olyan előfordulhat, hogy komplett nem megy a touchpad, de hogy csak egy gombja nem működik, az igen ritka, bár számtek-ben semmi sem lehetetlen)

    Szerk: Bocs, csak közben hoztak pár döglött masinát...

    1. Szóval ha csak simán bebootolsz egy Windows telepítőről vagy Live Linux-ról és ott sem műxik a bal gomb, akkor az nem driver probléma, hanem a touchpad-nak véres a torka.

    2. Az USB portokkal kapcsolatban még annyit tehetsz, hogy ha a BIOS-ban van olyan opció, hogy USB EHCI vagy USB xHCI (vagy hasonló), akkor azt kapcsold ki, ha meg ki van kapcsolva, akkor be.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák