- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Üdv, az a problémám, hogy, ha otthagyom a laptopot a windowsal akkor egy idő után kikapcs képernyő és kijelentkezik vagy zárol... namármost ilyenkor mindig be kell írnom az account jelszavát. Ezt el lehet valahogy kerülni, kikapcsolni, hogy ne kérje folyton amikor vissza térek a géphez?
We live in a simulated world...
-
TBMC
addikt
sziasztok!
mi a fenetol van az, hogy tegnap este kikapcsoltam a windowst futtato gepem, s ma reggel a fenenek se akart rendesen felallni a rendszer. bekapcsoltam, bejott a windows 1-2 alkalmazast hangari driver, vidikari, szenzorok stb.. aztan megallt. es semmit nem lehet kezdeni vele az egermozgatason kivul semmi masra nem reagal. leallitani se lehetett, csak alaplapi reset gombbal.
kb a 15. ki-be kapcoslgatas utan (remenytelenul) vegre egyszer felallt rendesen a rendszer, s atis mentettem az adataimat ami volt az asztalon (felkesz projektek - mindig csak ezek vannak itt a tobbi kulso adattarolon)s ezt kovetoen nem tudom mi a fene okozhatja a problemat. megprobalom ujrahuzni, aztan remenykedek, hogy okes lesz minden..
a kerdeseket megelozven, semmit nem telepitett tegnap illetve az elmult heten sem a gep, se frissiteseket, se drivereket, programokat semmit.
ezert allok ertetlenul
valakinek valami otlet?
a konfig: - windows 8.1 pro
Zalman ZF11 plus HF1 - Gigabyte Odin Pro 800w - ASUS MAXIMUS VII Ranger - i5-4570 + Zalman cnps 9900LED - ASUS Radeon R7 260X DirectCU II OC - 2400mhz Kingston HyperX predator 8gb kit - 240 GB Kingmax SSD, 2x1TB Samsung HDD
-
Storms
őstag
üdv.
Windows 8.1 Industry Pro-t használok pár napja, Win 7 után, és nagyon fura dolgokkal találkozok.:
-Az elején elég sokszor kiírta amikor telepítettem fel a programokat, például az AIMP-ot hogy mit mihez akarok társítani, de felraktam a Google Chrome-t és a Firefox-ot is ott is még néha most is kiírja hogy a html, fájlokat mivel akarom majd megnyitni... most ezt írta ki.: ( továbbra is a Firefox használatának folytatása)
-Media Player Classic-ot használok ,megnéztem ,hogy hozzá lehet-e a programban társítani az összes videó és hang fájlt, nem engedte csak a windows-ban az alapértelmezett programoknál.: De van ott egy olyan opció hogy program futtatása rendszergazdaként(media player classicban a beállításokban), na ugy már engedte. Winampban még ennyit sem lehet.
De hogyan lehet akkor teljes rendszergazdai jogot kapni? Mert a fiókoknál , azt írja hogy rendszergazda.Képek:
[link]ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
félisten
-
félisten
-
dokee78
félisten
válasz szabonagyur #56309 üzenetére
Bízom benne,hogy nem a 64bit a ludas.
Fura,mert akkor jön elő csak a hiba ha hosszabb időre otthagyom a gépet bekapcsolva. -
t72killer
titán
válasz t72killer #56297 üzenetére
Gyors update a problémához: elkészítettem az ehavi telepítőt, hiba nélkül lefutott a DISM:
dism /mount-wim /wimfile:x:\Win8\sources\install.wim /mountdir:X:\wim /index:1
dism /image:x:\wim /enable-Feature /Featurename:NetFx3 /all /limitaccess /Source:x:\win8\sources\sxs /LimitAccess
dism /image:x:\wim /Add-Package /PackagePath:x:\up64
dism /Unmount-Wim /MountDir:x:\wim /commit(az eredeti ISO tartalma az x:\Win8-ba, a mountolás az X:\wim-be, frissítéseket az x:\up64-be, minden win8.1 alatt. Ha win7 alatt csinálja az ember, akkor telepíteni kell a win8-as ADK-t és a dism-et innen futtatni: c:\Program Files (x86)\Windows Kits\8.1\Assessment and Deployment Kit\Deployment Tools\amd64\DISM\)
Éles próba hétvégén Kíváncsi leszek ezután ki-be-kapcsolható lesz-e a .net 3.5?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok!
Van ez az általános hibajelenség Windows 8/8.1/7 telepítése során: "Nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni."
Beírtam Google-be de nem találtam rá értelmes, jól megfogalmazott megoldást. Ekkor úgy döntöttem, hogy bepróbálkozok a GParted nevű iszonyúan hasznos szoftverrel. Láss csodát, megoldódott a problémám.
A titok, hogy létrehozol egy új partíciós táblát msdos beállítással. Ezután kiléptem a programból, gép restart, pendrive-t kicseréltem a Windows telepítőre. Partícionáltam, formáztam és telepítettem.
Sok sikert mindenkinek! -
werttzui
addikt
Üdv Az oprendszer ide módban lett telepítve ,hol tudom megcsinálni,hogy achi módban induljon el?
A biosba meg tudom oldani ,de mivel nem achi módban lett telepítve csak újraindulgat.PENTAX
-
Ronam
addikt
Tegnap írtam, hogy a Windows Update nem igazán akar működni. Éjszakára bekapcsolva hagytam, hátha leszedi a frissítéseket, de azóta is csak keres. Mit lehet ilyenkor csinálni? Az egész rendszert nem szeretném újrahúzni. Windows Update Diagnostic lefutott, de nem történt semmi változás.
-
khron78
őstag
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni erre a problémára, mert már lassan feladom a harcot.
Akadozik, lagol a wireless egerem. (Logitech M705). Nem egér probléma, mert másik egérrel (Microsoft) is ezt csinálja, ahogyan más géppel rendben működnek win 8.1 és 7 alatt is.
- USB 2.0 és 3.0 alatt is ua. ez
- újratelepítettem a rendszert
- alaplap cserélve
- ssd cserélve
- VGA és ram teszt okDesktop alatt, nem kell játszani hozzá.
Olyan mintha a jel messziről érkezne és szakadozna.Ötletek?
-
King Unique
titán
válasz Hunork #56295 üzenetére
Tényleg hasznos a gomb jobb klikkes müje, én is nagyon szeretem, h onnan egyből elérni mindent.
Szerintem azért sem tudott erre senki válaszolni, mert már sokan upgrade-eltek 8 ---> 8.1-re, de vsz ilyen hibába nem futottak bele. Én sem tudom mi lenne a megoldás, mi okozza, lehet vmi egyedi eset, ami csak nálad jelentkezik... Frissítések fent vannak, mert lehet az megoldaná?
Másik oldalról nyilván zavaró ennek hiánya, ha semmi más nem megy, akkor letöltöd a 8.1 ISO-t [link] és csinálsz egy tiszta telepítést, jobbat hirtelen nem tudok javasolni.. -
Hunork
veterán
válasz King Unique #56318 üzenetére
Igen, én is szöszölök ezen. Az is lehet, hogy valami bezavar, msi afterburner, akármi, majd azt csinálom, hogy szépen sorban kikapcsolom a folyamatokat egyesével, és megnézem, hátha kiderül, melyik esetében megy a helyi menü. Természetesen rendszerfolyamatra nem vonatkozik. Frissítések mind fent vannak, azzal nincs gond, a rendszer is stabil, rendben működik, úgyhogy próbálkozok. De annyira maga a hiány nem érződik, hiszen bármit el lehet érni a menükből így vagy úgy, csak a tudat, hogy miért nem megy???
UI: reinstall kizárva, Steam - Origin - Uplay játékok már tettre készen!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
King Unique
titán
válasz Hunork #56319 üzenetére
Értem és passz, nem tudok rá mit mondani.... Netán vmelyik feltelepített program okozza, v driver, esetleg, ha volt rajta upgrade előtt egy 3rd party Start menü, akkor az kavart-e be???
Talán parancssorban egy sfc /scannow ki lehet adni, nincs-e valami rendszerhiba, mást nem tudok mondani, ilyesmire még google sem ad találatot.
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Dobozos verziós 8.1-et több gépen is lehet aktiválni, vagy tök ugyanaz mint az oem (hogy csak 1 gépre mehet), annyit leszámítva hogy bármilyen gép cserénél továbbvihető?
-
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok Urak!
Windows 8.1 Pro rendszert használok, 120GB-os Kingston V300-on van. Van egy 60GB-os OCZ SSD és egy 500GB-os WD Sata HDD. Nomármost, ha megnyitom a fájlkezelőt vagy a totalcommandert, és jobbgombot szeretnék nyomni az OCZ vagy a WD-re, hogy előjöjjön a "tulajdonságok" rész, kifagy a cmd is meg a win beépített fájlkezelője is. Ha a Kingstonra nyomok először, akkor le is gördül a menüsor mint a szélvihar, ez után már a többi meghajtóval is működik. Csak akkor nem ha rögtön az OCZ-n vagy a WD-n szeretnék tulajdonságot látni. Na erre varrjatok gombot?!
Nálam megállt a tudomány abban, hogy újratelepítettem a tcmdt és rendszert is visszaállítottam hátha, megcseréltem a sata csatlakozókat is.
5let?!
Köszi!
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
dJ Peer
aktív tag
Srácok!
Windows 8 64 bit. Régebben bekaptam valami vírust, nem tudom, hogy van-e köze hozzá. Ha valami procit terhelő dolgot, csinálok, de legyen az egy új lap megnyitása chrome-ban, beakad a hang, legyen youtube-os zene, legyen winampos zene vagy csak sima rendszer hang.
Telepítsem újra az egészet vagy találkozott már valaki hasonlóval? -
atyca
senior tag
-
Pikkolo^^
addikt
A WP-s telefon, PC és tablet között szépen szinkronizálta a tartalmakat, beállításokat. Most a PC és tablet között nem szinkronizálja a háttérképet. Mi lehet ennek az oka?
-
félisten
-
Pikkolo^^
addikt
válasz szabonagyur #56331 üzenetére
Egy nap telt el azóta.
-
őstag
válasz Casoli #56298 üzenetére
Akkor újra. Köszönöm a kereső javaslatot, de az nem hoz semmit.
"Na most én is kérdeznék. Van nekem legális WIN8 VUP lemezem (XP is van hozzá). Eddig úgy használtam, hogy feltelepítettem a 8-as lemezt, majd felfrissítettem 8.1-re az áruházban. Valahol én azt olvastam, hogy úgy is feltelepíthető, hogy tisztán telepítek 8.1-t egy általános kulccsal (mert ugye 8.1 telepítő nem fogadja el a 8as kulcsot), majd aktiválásnál már a saját kulcsomat írom be. Megtettem, de aktiválásnál nem fogadja el a sorozatszámot. Azt írja érvénytelen a kulcs. Én csinálok valamit rosszul, vagy így nem telepíthető a VUP kulcsom?"
Nekem Windows Upgrade termékkulcsom van, kérdés, hogy az valahogy aktiválható-e tiszta telepítéssel?
-
Storms
őstag
üdv.
Win 8.1 Industry Pro x64-em van, és a 4.mag folyamatosan 98%-100%-on megy. Eszközkezelőben nem mutat semmit ott 2-3%-ot ír csak processzor használatnak, viszont megnéztem process explorer-ben és ott egy ilyet mutat : unknown hardware interrupts & DPCs Ez micsoda? Gondolom valami driver hiba. Először az AMD Sata AHCI driverre gondoltam, le is töröltem a 14.9-es chipset drivert , semmi nem változott a 13.12-el sem. Viszont ahogy az eszközkezelőből letöröltem az AMD Sata controllert (13.12-es verziót) nem állt vissza a régi microsoft-osra, hanem nem indul el a gép ,a betöltő képernyő után egy szomorú smiley van és restartol, most csak ide módban megy a gép, igy most nem pörög egyik mag sem 90%-on. Most vagy nem kell felrakni a chipset driverhez az AHCI drivert is vagy csak IDE módban menjen a gép? Ötlet?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Blacki
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy kapnék pár windows 8.1 licenst Amerikából.
Van bármi akadálya itthon hogy felhasználjam a kódokat?
Előre is köszönöm a válaszokat.Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
-
félisten
-
Blacki
tag
válasz szabonagyur #56339 üzenetére
Esetleg kifejtenéd bővebben?
Nem használok "tört" szoftvereket. És nem is fogok.Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
-
félisten
-
Blacki
tag
Teljesen jogtiszta.
Eredeti Microsoft áruház oldalon vásárolt , digitális kódok.
Természetesen mindent megkapok ami jár hozzá ,vagy amit küld hozzá Microsoft..
Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
-
félisten
-
Thome
veterán
Üdv!
1. A számítógép/sajátgép-ben levő 6db mappát valamiképp rálehet arra bírni hogy ne legyenek láthatóak?
2. Esetleg azt még lehet, hogy Win7-szerűvé varázsolni, külön füleken jelezze a merevlemez meghajtókat és külön a cserélhető meghajtókat?
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Windows 8.1-es tabletem van. Van valami egyszerűbb módja a hardver biztonságos eltávolításának? Jelenleg az asztalra kell váltanom, és a tálcán kell felnyitnom azt az apró megszokott értesítési dobozt. Érintőkijelzőn elég kényelmetlen. :/ Kerestem csempés alkalmazást rá, de nem találtam. -
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Lenovo Yoga 2 13-on előretelepített win 8.1 van.
Ezek a drágák a lenovonál eltüntették az óra alól a dátumot és nem látom. Óra van, csak pontos dátum nincs.
7+ Taskbar tweakert leszedtem, de abban nincs ilyen opció....Mivel tudnám elővarázsolni újra a dátumot?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz cattus #56348 üzenetére
nincs bepipálva!
megvan mi a gond.....
Bár FHD az ultrabook kijelzője, én mindig jobb vagy baloldalt használom a tálcát függőlegese és ott nem írja ki csak vízszintesen.Ez azért vicces, mert az előző sima HD notin is függőben használtam, de ott kiírta mindig....
Ez mitől lehet ?
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest