- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz wutuka #18151 üzenetére
benéztem, csak a 2003hoz van, de olvasd el ezt a linket.
Itt a 4. módszer: Microsoft Office 2007 programcsomagok kézi eltávolítása
érdekelhet.[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz dave93 #18149 üzenetére
szerzel egy megfelelő verziójú telepítő .iso-t (1. hozzászólás), és a Windows 7 USB/DVD download tool megcsinálja belőle a bootolható pendrive-ot, amiről lehet bootolni és telepíteni
aztán aktiválod a hátoldalon levő seriallal -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy Windows újraindítás után a monitort stand by módba teszi. El sem indul.
Reset gombot megnyomva újraindul s el is indul a rendszer.
Ötlet?.
-
Repsol600
addikt
Mért írja ki a W7 SP1 telepítésnél, hogy : "Legalább egy fájl hiányzik ezért az SP 1 nem telepíthető?
-
Kiskokó
veterán
Hello
Adott egy WIN7
Tegnap nézegettem a merevlemez beállításaim és azt láttam hogy valamelyik mellet ott van hogy aktiv. Nézem azt irja hogy az az aktiv amelyiken az OP van.
Hát nekem a külső vinyó volt aktiv... ebből adódóan megfogtam és amin az OP van azt is Aktivra állítottam.
Ezután kikapcsoltam a gépet. De ma már hiányzó Bootmgr hibát kapok.Annyira durva hogy F8 al nem jön be a menü. Win7 cd-vel képtelen javitani. Op rendszert nem talál, visszaállítási pontot nem talál. semmi.
Valami ötlet újratelepítésen kívül ?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Dragon27
senior tag
szerintetek jó a : windows 7 lemezkép létrehozása ?
kipróbáltam a mentést 5 perc de amikor kipróbáltam a visszaállítást ez 2-3 óráig tartott
ez 33 GB ennyi idő alatt ,., újra telepítem a Win7 + programokat
igaz lemezkép esetén csak elindítom és nem kell semmivel foglalkozni . ( ez tetszik )
csak lehetne gyorsabb . [link]Ha Win7 újratelepítés és program beállítás után készítem a lemezképet .,. a visszaállítás gyorsabb lehet ..?
-
TigerCat
nagyúr
válasz Dragon27 #18161 üzenetére
Nekem kb. 3,5 perc a Paragonnal. Évek óta használom és teljesen jó...
Szerk: CD-ről boot-olva mentem és állítom vissza.
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy egy win annyira leamortizálódik, hogy betöltésnél állandóan kékhalálozik? Már nagyon rég ez a win 7 van a hdd-n volt alatta 3-4 konfig is, össze-vissza driverezve. Most feltettem egy másik hdd-re egy friss oprendszert ezzel rendesen betölt a gép.Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
sz.j
nagyúr
válasz TigerCat #18162 üzenetére
Win alól indítva is ragyogóan működik a Paragon, visszaállításnál úgyis újraindítást "kér" a progi és a win bebootolása előtt visszaállítja a mentést.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
geprombolo
őstag
Vagy bebootol egy LiveCD-ről és azon keres egy partíció menedzsert, azzal visszaállítja az eredeti állapotot. Két aktív lemez nem jó egyszerre, emlékeim szerint egyszer én is belefutottam ilyenbe, vissza kellett állítsam, hogy csak 1 legyen aktív (amelyik addig is volt).
Bagira01: ez már a másik lemezen van, vagy a régi telepítésen?[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
félisten
Mostanában nem működik a drag and drop sehol. Se intézőben fájlokkal, se Outlookban. Hallott valaki ilyet?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Bagira01
veterán
válasz geprombolo #18166 üzenetére
Ez már egy másik lemezen friss oprendszer.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
mezis
félisten
válasz geprombolo #18166 üzenetére
"Két aktív lemez nem jó egyszerre"
Fel nem foghatom, olyan nehéz lenne ilyen esetben feldobni egy kérdést, hogy az aktív particiók közül melyikről óhajt bútolni a kedves felhasználó ? (24 évvel ezelőtt a Digital PDP-11 már ilyen kérdéssel indult. Persze akkor még a lehetőség sem volt adott csicsára és egyéb haszontalanságokra költeni a sw. fejlesztésre szánt pénzt. Ugyanis a RAM-ot MegaByte-okban mérték, a HDD-k mérete is igen messze volt a GigaByte-tól, mármint amikor az RT-11, RSX-11-es op rendszereket alkották...)
mezis
-
-
Dragon27
senior tag
válasz kiskornel #18172 üzenetére
a win7 telepítése USB tárolóról , SP1 letöltve .... jó azóta jött új frissítés .... de már használható a gép de a programok telepítése és beállítása agyamra megy ....
szerintem a lemezkép készítése jó de lehetne gyorsabb . 0.3-1 óra
A Win7 telepítése + SP1+programok telepítése 1.5 óra . Lemezkép 2-3 óra
hogy lehet felgyorsítani ezt ?de szerintem marad a Lemezkép ... addig megiszok pár sört
-
geprombolo
őstag
Monopol. Hallottál már erről? Két aktív partíció az két különböző rendszert jelent, ami senkinek nem érdeke, legfőképp nem a picipuhának.
Hát igen, rég volt, amikor még 2 megás Matrox videókari volt a gépemben, meg 32 mega RAM!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
jano_77
nagyúr
Az lenne a kérdésem, hogy igaz az, hogy a windows-ok közül az Enterprise a legjobb, ez játékra van optimalizálva?
Eddig abban a hitben éltem, hogy az Ultimate a plafon."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Воланд
titán
válasz jano_77 #18179 üzenetére
az enterprise valtozatot vallalati kornyezetben hasznaljak, mivel csak mennyisegi licencmegallapodas kereteben lehet hozzaferni. win7 esetben a funkciokat illetoen megegyezik az ultimate verzioval.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy vettem egy vinyót amin régebben linux volt, én pedig winfos 7-et akarok rárakni, egy a bökkenő nem megy rá...
easeus-al töröltem a linux partíciókat, formáztam NTNFS-be de a telepítőnél hibát dob a win-nem lehet erre a meghajtóra telepíteni...
pls help!
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Big Bopper
tag
Mi van olyankor ha a win 7 hirtelen úgy indul hogy nincs internet csatlakozás, ha rányomok a hibaelhárításra akkor kiírja hogy a diagnosztika-házirend szolgáltatás nem fut, és a szolgáltatásoknál sem lehet elindítani mert a hozzáférés megtagadva (pedig rendszergazda vagyok)?
Teljesen váratlanul kezdte ezt csinálni a windows, nem telepítettem semmit már nem is tudom mióta, auto update is ki van kapcsolva. Avast szerint nincs vírus, és az xp partíción semmi baj nincs a nettel. -
krealon
veterán
válasz Big Bopper #18189 üzenetére
Lathatoan tejlesen felesleges a hibauzenetket leforditani magyarra, ha a felhasznalo ugyse erti a jelenteset.
Az esemenynaploban kene kutakodni hibajelzesek utan es azok szovegere vagy kodjara rakeresni a google-ban.
-
vilmaboy
őstag
válasz Big Bopper #18189 üzenetére
attól hogy a fiókod rendszergazda szintű, még nem vagy rendszergazda... Avast szerintem nem a leghatékonyabb dolgok egyike, még ah ezért meg is köveznek sokat.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Ferdzsoo
addikt
Villámkérdés:
Hogyan tudok oda a kedvencek közé pl azt asztal-t berakni, de igazából bármit?
Nem enged semmit. De akkor meg minek van ott?Hiába megyek a jelenlegi hely hozzáadására nem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Big Bopper
tag
Köszönöm a válaszokat.
Megnéztem az eseménynaplót és ezek a hibaüzenetek(remélem nem gond ha bemásolom):
Hiba történt a DHCPv4 inicializálásakor. Hibakód: 0x5
Hiba történt a Dhcpv4-ügyfélszolgáltatás leállításakor. Hibakód: 0x5. A Leállítás jelző értéke: 0
A szolgáltatás (DHCP-ügyfél) leállt a következő hibával: A hozzáférés megtagadva.
A szolgáltatás (Alap szűrőprogram) leállt a következő hibával: A hozzáférés megtagadva.
A(z) Windows tűzfal szolgáltatás függ a(z) Alap szűrőprogram szolgáltatástól, amely a következő hiba miatt nem tudott elindulni: A hozzáférés megtagadva.
A szolgáltatás (Diagnosztikavezérlő szolgáltatás) leállt a következő hibával:
A hozzáférés megtagadva.
A szolgáltatás (Hálózati helyfigyelés) leállt a következő szolgáltatásspecifikus hibával: %%-1073741288
A DCOM "1068" hibát jelzett a(z) netprofm szolgáltatás "" argumentumokkal való indításakor, a következő kiszolgáló futtatásához:
{A47979D2-C419-11D9-A5B4-001185AD2B89}
A(z) Hálózatlista szolgáltatás szolgáltatás függ a(z) Hálózati helyfigyelés szolgáltatástól, amely a következő hiba miatt nem tudott elindulni: A szolgáltatás nincs elindítva.
satöbbiValamint a szolgáltatásoknál semmit sem lehet kézileg elindítani, se DHCP klienst se tűzfalat se egyéb szolgáltatást, mert hozzáfárás megtagadva.
És engedélyeztem a rejtett rendszergazda fiókot is, de ott is ugyanez a helyzet.
Full víruskeresést végeztem csökkentett módban és semmi, persze lehet hogy tényleg az avast nem vesz észre valamit? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok van egy gép amin van egy win7 kulcs.
az van ráírva hogy windows 7 pro natl academid only
ezt én tudom használni rendessen ? és ha igen melyik verzióhoz?[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz TigerCat #18197 üzenetére
Nem is volt Links mappa, most létrehoztam beleraktam, és működik!
Köszi. (Lehet korábban takarításkor letöröltem. )[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest