Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz sfdrakex #4800 üzenetére
azt ne mond hogy egy ilyen alapvető beállítást, minthogy a rendszermemória elvétele sehol nem lehet ebben a "nagyszerű" win7-ben kikapcsolni, letiltani
Egyenlőre még csak az elején vagyok, High Detailt kikapcsolva elég szépen fut, és élvezhető a látvány
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
sfdrakex
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én meg észre se vettem ilyeneket...
Véleményem szubjektív...
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #4799 üzenetére
De akkor ha egy játék kevés memóriát használ, akkor veszi csak el?
Nem, akkor veszi el, ha valami miatt a VGA nem jutna elég memóriához. Ez dedikált ram nélküli notebookokon kívül nem valószínű, hogy sűrűn meg fog történni veled.
És nem, nem lehet kikapcsolni. Illetve ki lehet kapcsolni, a Windows7-el együtt. Megjegyzem, nem ettől lassúak a játékaid.
És nem kell PICSOGNI (mert már azt csinálod), hanem olvasni kéne. Nem fogja csak úgy elvenni a rendszermemóriádat.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Morden24 #4804 üzenetére
Azért, én észre se vettem még ilyet.... Notinál van annyi, hogy a 3GB ramhoz azt írka, hogy 2,8GB használható, vagyis asszem ennyit ír. De ezt meg gondolom azért, mert ugye abból veszi le a vga memóriáját. De nem is foglalkozom vele. Ha kell neki, kell neki. Ez 32bites rendszer. Asztalin ilyet meg nem tapasztaltam, bár 1GB-s VGA vanik benne.
Véleményem szubjektív...
-
Morden24
nagyúr
válasz hackeeeee #4805 üzenetére
gondolom azért, mert ugye abból veszi le a vga memóriáját
Valószínű
Finoman hozzátenném, ha egy játéknál el kéne venni a fizikai memóriából, mert elfogy a vga memória, akkor az nem lassítana, hanem éppen elkerülné a belassulást (illetve gondolom appcrash-t), mivel ugye azért venné el, mert a másik elfogyott, tehát nem jókedvében
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hackeeeee #4807 üzenetére
Sehol nem mutatja hogy kevesebb ram lenne, asszem everestben láttam én is hogy video memoriának 1280 megát írt talán, de nem veszi el csak ha kell használná, ezért nem vetted észre gondolom te se. Suti88 viszont profin átnéz beállít mindent azért tűnt fel neki
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nyunyu
félisten
ASUS M4A79T Deluxe + Windows 7 + Kingston DataTraveler 100 8GB-os pendrive nem működik együtt.
Giga P35-DS3 es Asrock A785GXH/128 is megy ugyanilyen pendriveval Win7 alatt.
Maga a pendrive viszont nem alkalmas a ReadyBoost-ra.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
moonman
titán
nem értem ezt a nyűglődést a videomemóriával. két eset lehetséges, vagy van a kártyán dedikált memória, vagy nincs. a Windows viszont mindkét esetben lefoglal a rendszermemóriából szükség esetére, de ez nem jelenti azt, hogy az folyamatosan le van vonva és használatban is van.
valahogy úgy kell erre gondolni, mint a virtuális memória nevű izére, ott a lapozófájl, intézőben a mérete is fixnek tűnik, de szinte sosincs 100%-ban kihasználva (ha megtelik, úgyis szól, hogy elfogyott és megnöveli), szóval abban biztosak lehetünk, hogy fölöslegesen nem eszi a system memory-t, abban meg pláne, hogy ez nem lassít semmilyen játékot.
nem tizenéves hüjegyerekek írják a Windows memory manager-t, nem úgy működik, hogy felszeletelik azt neked ennyi, neked meg ennyi. a Windows egy nagy masszaként kezeli a memóriát (ezt hívjuk virtuális memóriának), ebben benne van a fizikai ram, a videoram, a lapozófájl meg minden, ebből gazdálkodik okosan, nem kell beszarni.
[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok ujra itt van a problémám,miszerint az egér mutatója néha hatalmasra vált,és sehogy se lehet visszaállítani,csak win restarttal. Most azt vettem észre,hogy főleg videó (win media player) indításakor jön elő. Azóta egér csere is volt, (Logitech LX 700 - Logitech G5 Laser), és semmi változás,sajnos ugyanazt csinálja. Kaptam egy fülest,hogy szedjem le a drivert, megvolt,de ugy még hamarabb előjött a gond. Windows 7 64 bit, legujabb driver van fent.
Valaki tudna segíteni?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Barthezz2 #4791 üzenetére
Újabbik fajta firefoxot használok.
Érdekes, hogy az asztali gépen bejön.
Nem tudom, hogy mi a hibája a netbooknak vele. Az újraindítás után kiírta, h akarom.e h kiderítse a hiba okát, le is okéztam, ment egy ideig, majd eltűnt.[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
rekid
addikt
Hello Urak!
Kellene egy pici help.
Adott egy szimpla 2 particios vinyo. Egyik particion volt egy 32 bites XP (30GB) másik pedig kimondottan csak Data.
Ma felakartam rakni Xp helyére egy win7 prot ami 64 bites. Fel is megy. El is indul. (Telepitonel a 30giganal elvileg formazott is de gyanus hogy 2mpalattt megvolt )
Namost ugy nez ki a dolog hogy indulaskor kapok windowsos bootloadert ahol választhatok win7 és "régi vindows véltozat között". ha a win 7 re megyek siman felall a particiot ugy latja hogy kb 15 giga foglalt a 30 ból. ha a régi windodws verziora megyek termeszetesen hibaval ter vissza. Hogyan tudom a bootmenut megjavítani illetve a "regi windows" bejegyzést kiszedni.
Üdv!Gyáva népnek nincs hazája!
-
vans?
őstag
Sziasztok! Hogy tudom eltüntetni a Lomtár ikonját az Asztalról?
hábm bábm
-
qwerty123
tag
Sziasztok!
Fájlmegosztást próbálom beállítani. Az egyik gépen XP van a másikon Win7. Ha az XP-s géppel megosztok valamit, akkor a Win7-es gép szépen látja is. Ha a Win7-essel osztok meg valamit, akkor az XP-s látja, de nem tud belépni a mappába, azt az üzenetet kapom, hogy A hozzáférés megtagadva. Mit kellene átállítani, hogy működjön rendesen a megosztás?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van ott olyan, vagy vmi olyasmi h menü megjelenítése, v vmi hasonló.. menüben válaszd ki a hetet, és a menü elől vedd ki a pipát, hátha.. de előtte, próbáld ki h válaszd ki a 7-et, meg vedd le 0-ra, ha úgy se lesz menü, akkor már oké.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
veterán
-
rekid
addikt
válasz hackeeeee #4836 üzenetére
Ezeket csinaltam meg elöször. Most ugy van hogy 0-án van a számláló és egyik chekboxban sincs pipa ennek az az eredménye hogy induláskor "bevillan" a loader de megy is ovabb a rendszer. Namost "tiszta" telepitesnel ez a villanas sincs ha jol emlexem.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Neil Watts #4837 üzenetére
Vagy csak spontán bios-ban elállított boot sorrend.
Véleményem szubjektív...
-
rekid
addikt
válasz sfdrakex #4843 üzenetére
Nem
A lapos storyja a kovetkezo: Megvettem volt egy vista rajta. Toltal legyalultam kette szedtem 1. system (30g) 2. data (220)
Ekkor ment rá fel egy win 7 32 bites nagyon jovolt leis szedtem. majd jött egy Westlake fele win xp 1. system particiora. Az eddig volt és most raknam fel az xp helyett a 64 bites win 7et. Jah a windows 7 teljesen eredeti.[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát ha eredeti akkor azért ha aktiválgatod az újratelepítésekkor, akkor vigyázz.. Me a végén jöhet a telós aktiválgatás... Ha ellövöd a netes aktiválások számát.
Hát, nem tom, de lehet bekavart az az xp, nem is kicsit... lehet h a másik meghajtóra rakott valami boot.ini-t, vagy valamit, és az kavar. Passz. :\
Véleményem szubjektív...
-
lala42
őstag
Hali!
Telepitésnél a C:\-t ne formázd, hanem töröld a particiót és utána csak simán telepítsd. Ő majd leformázza és akkor nem marad semmi az XP-ből.[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest