- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz runner 125 #2400 üzenetére
Hát igen, Media Marktba láttam a 850et nekem kicsinek tünt a kijelzője.
Viszont 960ból nem volt kitéve, így nem tudtam összehasonlítani sajna
De ez mellett döntöttem és kész, mindenki nagyon isteníti hogy jó kis gép, mindenféleképpen olyat akartam venni ami bevált téma, és meegszolgálja az árátDokY | www.zsolti.hu
-
snowdog
veterán
válasz runner 125 #2393 üzenetére
Most nincs nálam a gépem hogy megnézzem, de úgy rémlik az iGO-ban is lehet időt állítani, sőt ahhoz is állíthatja a gépidőt. Ellenőrízd le a beállításokat.
-
Doky1988
senior tag
válasz FET-MEN #2403 üzenetére
Nekem semmi extra kifogásom nem volt csak annyi hogy elvigyen a-ból b pontba.. meg ne fagyjon, tudja a dolgát, működjön rendesen.. nyilván a warez témát nem hozom fel mert tilos itt ha jól tudom.De természetesen térképnélkül rendeltem, többit megoldom
DokY | www.zsolti.hu
-
runner 125
nagyúr
válasz snowdog #2404 üzenetére
Meglett. Valószínű míg nem pozicionálta magát a műholdak alapján, addig folyton elállította az időt. Mihelyst lett jel, nem változtatta meg utána az órát.
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dolphine
addikt
Van egy kérdésem, ami lehetséges, hogy ostoba így előre is elnézéseteket kérem!
Az online közlekedési információk frissítése csak mobilon (DUN) keresztül valósulhat meg?
Ha adott egy PC, ahhoz egy bluetooth adapter, akkor az nem kerülhető meg valahogy?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Köszönöm, sejtettem, hogy valami hasonló választ fogok kapni!
Az activesync-ről tudnál említeni egy kicsit többet? Kipróbáltam, átkapcsoltam az USB módot activesync-re az XP meg egyfolytában hangot ad ki, olyat amikor az ember eltávolít egy pendrive-ot. Nem tudom érthető-e amit írni akartam. Ez normális?
Van egyébként TMC vevő is géphez, az viszont nagyon jól működik!
Nem akartam egyfolytában online lenni, csak indulás előtt akartam letölteni az adatokat, mert az olvastam valahol, hogy a TMC-s infók nem mindig frissek!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
DM43
őstag
válasz Dolphine #2413 üzenetére
Telepítve van a PC-n a Microsoft ActiveSync?
-
snowdog
veterán
válasz Dolphine #2413 üzenetére
Nekem akkor nem látta az XP, mikor nem megfelelő USB kábelt használtam. Nálam a gyári (Wayteq) kábel volt erre a célra a legjobb. Más kábellel fel és lecsatlakozott folyamatosan, főleg ha a PNA teljesen fel volt töltve.
Nem hiszem hogy külön adatbázisa lenne a kisugárzott és a netes adatoknak. Meggyőződésem hogy a kettő ugyan az. Tehát ha a kisugárzott adat nem frissül, akkor a netes sem.
-
Skynet258
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #2416 üzenetére
A szolgáltatódat nem árultad el, így beteszem mindhármat.
T-Mobile:
APN: wnwTelenor:
APN: netVodafone:
APN: internet.vodafone.netA telszám mindháromnál: *99#
Ennyi, névnek meg az Operátor nevét adod meg. De igazából csak az APN és a szám a fontos adat. Én a legfelső, China Mobile-t vagy mit irkáltam át a Telenoros adatokra.
Most már mennie kell nálad is.
Érdekes, hogy neten mindenhol csak azt találtam, hogy nem működik Androidos cuccal, meg majd kipróbálják, stb. Nekem 5 percembe telt összehozni a dolgot, úgy látszik mást nem hozott lázba az egész... Pedig minek adjak ki 5k-t a TMC vevőre, ha ott a telefon a zsebemben.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz csaknoriss #2418 üzenetére
Működnie kell minden DUN képes mobillal (Androidon kell csak hozzá külön program, mert alapból nem megy a nyomorultnak).
A hogyan-t esetedben nem tudom, BT résznél nézz körül. Pénzbe kerül annyiból, hogy értelemszerűen a mobilnet pénzbe kerül.
-
Skynet258
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #2420 üzenetére
Hát, kár, hogy nem ment...
-
Skynet258
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #2423 üzenetére
Akkor a Wildfire S ROM-jából maradt ki pár sor ami lényeges lenne... Imádom én is az ilyet.
-
kicsisumo
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni?
Wayteq X960bt hd-re feltettem egy igo primo 1.2-őt, de bármilyen térképet rakok fel rá mindíg azt írja ki, hogy nem talál térképet! Mi lehet a gond? A térképet a content mappába rakom ha topmappes akkor Map , a navteq-est map_nt , teleatlas-t map_ta mappába!
Miért nem működik? -
Dolphine
addikt
válasz snowdog #2415 üzenetére
Az AS programot feltettem így működik minden rendesen!
Viszont a netes és a TMC-s adatbázis nem ugyanaz! A netről sokkal több infó jött, mint a TMC-ről.
Más:
Az FM transzmitter Nektek normálisan működik? Nem sikerül olyan adót találnom, ahol előbb-utóbb ne zavarna bele más a rádióadó. Kikapcsoltam a TMC-t, akkor mintha jobb lett volna. Van ennek reális magyarázata, vagy csak bemagyarázom magamnak?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
snowdog
veterán
válasz Dolphine #2430 üzenetére
Az FM transzmitter Nektek normálisan működik? Nem sikerül olyan adót találnom, ahol előbb-utóbb ne zavarna bele más a rádióadó. Kikapcsoltam a TMC-t, akkor mintha jobb lett volna. Van ennek reális magyarázata, vagy csak bemagyarázom magamnak?
Az a normális működés, hogy Budapesten alig találsz olyan frekvenciát, ahol ne működne valamilyen adó. Ebből következően azok többnyire elnyomják a PNA transzmitterének adását. A TMC egy vevő, tehát annak elvileg nem lenne hatása az FM transzmitter működésére, kivéve ha valamiért, valamilyen zavarjelet állítana elő. Ezt is eltudom képzelni.
-
Sh@dowMAN007
tag
Szeretnék TMC vevőt a cucchoz.
1-2 kérdésem lenne.
1: A TMC és a netes online infó ugyanaz?
2: Külföldön. Ausztria, Olasz, Horvát jól működik?
3: Melyik websopból lehetne és melyik tipus jó hozzá? ([ez]üdv: Shadow
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #2432 üzenetére
1: A TMC és a netes online infó ugyanaz?
Kettőt olvass vissza és megtudod.
Egyébként nekem külföldön is csalódás volt, Ausztriában, Németországban 10 akadályból kettőt ha jelzett. Ahhoz képest hogy milyen macerás, főleg az antennát elhelyezni, nem igazán praktikus. Nem is szoktam használni. Akinek igénye van rá játéknak talán megfelel.
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
A barátom vásárolt egy Wayteq x960BT készüléket minden szép és jó frissítette azóta nincs hang a kütyűn.Segítsetek már egy kicsit ebben nekem hogyan tudnánk megcsinálni napi szinten használja a munkájához fontos lenne.Köszönöm előre is a tanácsokat nektek!!! -
snowdog
veterán
Ez így értelmetlen. Vagy a PNA ROM-ot frissítette, vagy a navigációs programot. Olyan hogy navigációs ROM nem létezik.
És ha a programot frissítette (én erre tippelek), akkor egy új verziót tett fel, vagy csak térképeket frissített? Egyébként valóban a navigációs program beállításait kell átnézni, mert ha a PNA-nak egyébként van hangja, mondjuk szól a zene, akkor csak a programon belül lehet valahol kikapcsolva.
u.i Az érintés megint egy más dolog. Azt meg a PNA beállításaiban (menüjében) lehet kapcsolgatni. Viszont annak meg semmi köze nem lehet a programfrissítéshez. Szóval elég nagy a zavar.
[ Szerkesztve ]
-
-
snowdog
veterán
Igen, így mát tiszta. Látatlanban azt tudom elképzelni, hogy nem a gépének megfelelő ROM-ot tette fel. Persze ha a hangot a megfelelő menüpontban valóban nem lehet bekapcsolni, illetve a hangerőt feltolni.
Jó lenne tudni miért kellett a ROM frissítés. Ugyanis hacsak a gépnek nem volt katasztrofális hibája, amit mondjuk egy szoftveres beavatkozás okozott, akkor nem ajánlott a ROM frissítés. Szerezzen be egy a gépének mindenben megfelelő ROM-ot, és azt tegye rá. Ha akkor sincs hang, akkor marad a szervíz.
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan birtokba vehetek egy X960BT-t. Mivel nemcsak az autóban szeretném használni, hanem "gyalogos" módban is, ezért kérdezném az alábbiakat.1. Teljesen feltöltött állapotban, s csak GPS-re használva mennyit bír az akksi egy feltöltéssel?
2. Noteboke USB-n keresztül fellehet-e tölteni vagy pedig venni kell hozzá gyári/speciális hálózati töltőt?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
badmad
senior tag
válasz snowdog #2443 üzenetére
Na látod én is ezt kérdeztem miért kellet romot frisíteni ....mert az hiszi a haver telefontól kezdve mindnnél,hogy a legújabb a legjobb.Majdnem biztos szerintem a rossz rom.Én telefonokat szoktam rom-olni a navi kat nem ismerem.A gyártó oldalán kerestem volna régebbi romot nem találtam tudnál esetleg segíteni hogyan lehetne találni hozzá.Ha viszatenék egy régebit talán megoldaná a hibát.Köszönöm az edigi fáradozásod is
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest