Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    válasz Cseri0058 #2991 üzenetére

    Ha amerikai gépekkel bárkit is le akarsz fordulni, akkor ott magával a játékstílussal van baj. :)
    Boom and zoom all day, ugyanez igaz a német gépeke is. Angolok tűzereje egyébként nagyon rendben van, és a tier 4-es Spitfire gépek kib*szott jól másznak és fordulnak is, ha jól emlékszem, a tűzerejükkel sincsen baj, a Hispano cannon szerintem nagyon üt. A legjobb mászó emelett még az amerikai F8F (tier 4, két verzió: csak MG/csak CNN).
    A Cobrák összességében kis tűzerővel rendelkeznek, itt gondolok arra, hogy oké az a 37-es cannon mindkét P39-esen ott van és mindhárom P63-ason is, de én mindig is gyengének találtam a tűzerejét, akkor már inkább az F4U széria, illetve a P47, P51... és innen már a jet gépek sincsenek messze! :)

    Japán picit vegyes, az A6M széria gépei nagyon jól fordulnak, fegyverzetük kb. ugyanaz mint a brit Spitfire-öknek, de tényleg elég papír gépek. Ugyanakkor a másik ág vadászai (Ki 61, Ki 84) elég rosszul forduló gépek, és a mászásuk fele olyan jó, mint az amerikai vagy német tier 4-es gépeknek.

    Jól mászó, jól forduló, jó tűzerejű gépek a Spitfire-ök, de a legjobb az lenne, ha mennél minddel, és megtapasztalnád magad.
    Oroszokról inkább nem írok. :)

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák