Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz csababarca #6846 üzenetére

    Szia,
    Ha Budapest vagy Pest megyei az ügy akkor el kell keserítselek.
    Nagyon be vannak havazódva, szó szerint. Mi épületvillamosságis cégként küldünk be adminisztrációkat és a szeptemberben beadott papírokat se volt még idejük feldolgozni.
    Ezt onnan tudom hogy foglaltam időpontot a Bp. 13.ker Váci úti ügyfélszolgálati irodába( 3 héttel előre kell) más ügy miatt és akkor mondta hogy ha 3 hónap alatt nem válaszolnak, akkor lehet hogy 1 év alatt se fognak.
    Az a legbiztosabb ha foglalsz időpontot beviszel minden papírt amit eddig valaha elküldtél az ügyben akármilyen formában. Ha kell akkor meghatalmazásokat és hozzájáruló nyilatkozatokat is.
    Ha az időpont foglaló felületen nem látsz időpontot, akkor várni kell vasárnap éjfél vagy hétfő reggelig, mert akkor nyit a következő hét. :@

    Jól gondolod, ha ott van mind a betáp vezetékezés mind az elmenő előkészítve a regisztrált szerelő által telepített mérőhelyben és nincs semmi felróható hiba(nekünk is volt hogy semmiségeket felírtak hibalistára), akkor amint odaértek az EON alvállalkozói, onnantól kb 1 óra alatt elvégzik a mérőóra bekötést a kismegszakítók bekötését és a végleges bekapcsolást, de sokszor fél óra alatt megvannak ha pl csak 1 db 1 fázisú nappali tarifa van.
    Onnantól lesz áramotok.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák