-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Egy barátom kért kölcsön 1kg kenyeret, de másnap mosogatószert hozott helyette.
Megtanultam: Kölcsön kenyér, vissza JAR. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Cartevo
őstag
válasz philoxenia #15253 üzenetére
Mindig van lentebb: Akik a sört vagy a bort szeretik, azok közül sokan fogalmaznak úgy, hogy sörös vagy boros vagyok. A csapos is elmondhatja ezt, ha ráfröccsennek ezen italok.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Cartevo #15254 üzenetére
A cowboy beül a vadnyugati csehóba. Mellényzsebéből kivesz egy tízcentis kis cowboyt és kiteszi az asztalra. Majd rendel.
- Hé Jimmy! - kurjant oda a kicsinek - Emlékszel még a Texasi vonatrablásra?
- Az volt aztán a jó muri! Micsoda lövöldözés volt! - lelkendezik a kicsi.
- Aztán, Jimmy! Emlékszel-e még, hogy raboltuk ki a Denveri bankot?
- Azok voltak ám a szép idők! Látni se lehetett a puskagolyóktól!
- Te Jimmy! Emlékszel, amikor szidtad az indián varázsló anyját?[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
Kerestem jó angol fordítást a csokoládé szóra. Sokáig nem találtam, de aztán csaklett.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Cartevo
őstag
Hogy várják a vajdát az operabálban?
Kivételes tisztelettel.Rájöttem, miért nem Euro a pénzünk.
Mert vezetőink a Forintot szeretik. -
macilaci78
nagyúr
-
nagyúr
válasz macilaci78 #15260 üzenetére
Nem az ízlésével nem egyezik, hanem a viccről alkotott fogalmával. Ahogy az enyémmel sem.
Bár, ha a trollkodást is viccnek tekintjük...A székely begipszelt kézzel horgászik. Arra megy egy ember, s megkérdezi:
- Harapnak a halak?
- Dehogy! - mondja a székely. - Csak elestem. -
Miért nem lehet a Lánchídon biciklizni?
Mert nincs rajta pedál.Miért nem lehet a Margit-hídon biciklizni?
Azon mégpedállánc sincs!But who is watching the guardians?
-
Cartevo
őstag
Én sem értem, miért kell szelektálni.
-Mit mond a helyettes buszsofőr?
-Az ajtók jobboldalt nyílnak.-Miért etet a kezdő horgász?
-Nagy halat akar fogni.Amerikában szabad zenélni a temetésen.
Néha a Highway to hellt kérik. -
mephi666
nagyúr
válasz Cartevo #15263 üzenetére
humoristaként azért ne próbálkozz ...habár valami jó előadással "gallásan" el lehetne tán adni
on:
téves az elmélet, miszerint denevérről terjedt át a koronavírus emberre... csak valami hülyegyerek megnézte a pókembert és utána koronás keresztespókkal maratta meg magát"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cartevo
őstag
válasz mephi666 #15264 üzenetére
Csak 1 is értékelhetőbb, mintha CtrlC CtrlV a szerző.
pl minden vicc feljavítható 1 csettintéssel a közepén.Meghívják ide Merkelt, de nem jön el. Tényleg nincs itt, de legalább megüzeni az okát:
-Útközben visszafordultunk, mert úgy tűnt, hogy elmarad minden, mert mindenki visszajött.
-Ja, bocs, nem írtuk meg, hogy ne egyirányú utcán gyere.-Felvillan, majd levillan, mi az?
-Nem tudom, de fura lehet. -
mephi666
nagyúr
-
Eastman
addikt
Nézem a teniszt, így szól a kommentátor:
- Mélyre kellett nyúlnia Nadalnak.Oké.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
mephi666
nagyúr
válasz Eastman #15272 üzenetére
Én előbb egy reklámot láttam, valami pletykalapot hirdettek... Balázs Klári magyarázott, hogy Gyuri elkotyogott valami nagy titkot... ja, mert nem bírta Kordában tartani
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
"A LinkeId egy fordított Tinder: Jó csajok írnak rá szemüveges kockákra, akik le sem tojják őket."
A tej élet, erő, egészség.
-
hcs57
őstag
Egy kisvárosban az öreg pap belefáradt, hogy a hívei gyónáskor mindig arról beszélnek, hogy megcsalták a párjukat.A vasárnapi mise után így szól a gyülekezethez: - Elegem van belőle, hogy mindenki azt gyónja, hogy megcsaltam ezt, vagy azt. Kérlek benneteket, hogy ezután csak annyit mondjatok: "megbotlottam"Egy év múlva az öreg pap nyugdíjba megy, és jön helyette egy fiatal pap. Ám az idős pap elfelejti megemlíteni neki, hogy mit jelent a "megbotlás".A fiatal pap az első vasárnap után, a gyóntatás végeztével felkeresi a polgármestert:- Polgármester úr, valamit tenni kellene a városban a járdákkal, mert a hívem arról panaszkodnak, hogy állandóan megbotlanak.A polgármester hallva ezt, hátra dől a székében, és hahotázni kezd.- De kérem, - szól a pap - mi ezen olyan mulatságos, hiszen az Ön felesége is kétszer botlott meg a múlt héten!
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
-Hogy hívják a legrégebbi Vodafone ügyfeleket?
.
.
.
-Óvodások!Live-Die-Respawn
-
– Hogy hívják a COVID korlátozás ellenes vallási vezetőt?
– ???
– Nyissámán!Make Asia Great Again!
-
pontazire
csendes tag
Nagyon régen, fiatalként még csóró voltam. De most, sok-sok év kemény munkája után, már nem vagyok fiatal...
-
Cartevo
őstag
2 (massz)őr beszélget:
-Putyin miért van még hivatalban?-Cárallűr.
-És Nyugat-Ázsiát miért hívják Európának?
-Mért ne?
Romák beszélgetnek:
-Zsiga, tudod-e, miért olyanok a diákok, mint a drogosok?
-Nem, mert az egyik nem voltam.
-Az anyag hajtja őket. -
bandiras2
senior tag
A mai napon kapcsolatba léptem a legbelsőbb önmagammal, és a következőre jöttem rá:
Soha többé nem veszek olcsó WC papírt.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Samus
addikt
Anyuka megy be a nőgyógyász rendelőjébe a kisfiával. A doktorbácsi
kiküldené a gyereket, de Anyuka kéri, hadd maradjon.
Szép meztelen Anyuka felfekszik az ágyra, doktorbácsi nekiáll csöcsörészni
és odaszól a kisfiúnak.
- Na mit csinál a doktorbácsi?
- Mammográfiai vizsgálat zajlik a nőbeteg emlőin.
Könyékig benyúl Anyuciba.
- Most mit csinálok?
- Manuális méhszájvizsgálatot.
- Ez igen. Az orvos előveszi a férfiasságát, és... És most?
- Most tetszik elkapni azt a trippert, ami miatt jöttünk....'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Cartevo
őstag
Kassán beszédet tart a magyar főrendőr. Mindenki tapsol, majd szlovákul szónokolnak. Megint mindenki tapsol, mikor 1 szlovák odaszól emberünknek, hogy ez csak a fordítás.
-Rendőr bácsi, találtunk 1 alvó madarat.
Felnéz az égre: -Hol? -
SOAD19
addikt
Ősi kínai mondás:
Amikor egy szúnyog rászáll a golyóidra, rájössz, hogy az erőszak nem megoldás. -
bandiras2
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Cartevo #15284 üzenetére
Egy magyar rendőrtábornok - hivatalos küldöttség élén - beszédet tart Törökországban.
Senki sem tapsol.
A következő szónok - egy török tiszt - óriási tetszést arat, a tábornok is kénytelen tapsolni.
Az egyik kísérő odasúgja neki :
- Tábornok úr, önnek nem kell tapsolnia!
Ez az ön beszédének a török fordítása. [link]
video- Miért teszi a szőke nő a gyerekét a szekrény tetejére?
- Mert amikor éjjel az ágyról leesett, azt nem hallotta meg.[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz philoxenia #15287 üzenetére
-Mi kell a fogatlannak a Mekiben?
-Shake és astal. -
wolfman
veterán
válasz Cartevo #15284 üzenetére
Te úgy meséled a vicceket, hogy az vagy nem is az, vagy a napi rutinod közben eszedbe jut egy régi jó poén, csak nem tudod feleleveníteni a vicc 90%-át már, vagy azt igen, csak a poént nem, de belső égetést érzel, hogy mégis ezeket meg akard osztani másokkal.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
válasz wolfman #15289 üzenetére
Szerintem vele akarják ránk tukmálni a prémium PH! tagságot, amivel le lehet tiltani egyes felhasználókat.
Zárboltba bemegy egy fickó.
- Kérek szépen egy Tuto lakatot!
- Sajnálom uram, de nincs.
- Akkor egy Elzettet!
- Sajnos az sincs.
- Akkor egy számzárasat!
- Nincs.
- És a modern, digitális záras?
- Olyan sincs.
- Ne haragudjon már, ha megkérdezem, de ha semmilyen nincs, akkor miért vannak nyitva?!
- Nem tudunk bezárni...A tej élet, erő, egészség.
-
válasz joghurt #15290 üzenetére
Olvasd el a Nick nevét és rájöhetsz, mit miért csinál
Iván Ivanovics szombat reggel odahívja Ivánkát, a kisfiát és odaad neki 1 Rubelt.
- Ivánka, menj le az újságoshoz és hozz nekem egy Pravdát, anyádnak egy Russzkaja Gazjétát, magadnak pedig egy Pionyirszkaja Gazjétát.
- Nekem ne hozz újságot, én majd meghallgatom a híreket a rádióból - kiabál az anyja a konyhából.
- Jól van - feleli Iván Ivanovics - kisfiam, akkor hozzál nekem egy Pravdát, magadnak egy Pionyirszkaja Gazjetát, anyád pedig majd törölje ki a seggét a rádióval.[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
válasz philoxenia #15293 üzenetére
De rég láttam ezt a reklámot Kis nosztalgia
Általában onnan kések el, ahova nem érek oda időben...
But who is watching the guardians?
-
sztanozs
veterán
válasz wolfman #15289 üzenetére
Az baj, ha a te hozzászólásodon nagyobbat vidultam, mint az övén?
Ha sokan megyünk valahová, akkor mindig az utolsóra kell várni...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
őstag
válasz joghurt #15290 üzenetére
Én letudnám, de nem tiltom, hadd csinálja. Még mindig jobb, mint amivel a hat éves fiam fáraszt:
Móricka és a nagymamája elmennek sétálni a parkban.
Móricka megkérdezi:
-Nagyi találtam 20 forintot a földön felvehetem?
-Nem Móricka mert ami a földön van az mind szemét.
Mennek tovább és Móricka megint megkérdezi:
-Nagyi találtam 50 forintot a földön felvehetem?
Mennek tovább és Móricka megint megkérdezi a nagymamáját:
-Nagyi találtam 100 forintot felvehetem?
Mennek tovább és a nagymama megbotlik egy botban és kéri Mórickát hogy segítsen neki felállni, de Móricka ezt mondja:
-Nagyi nem te mondtad hogy ami a földön van az mind szemét?
-
I02S3F
addikt
válasz philoxenia #15296 üzenetére
"Kész van főnök, csak még be kell fejezni! "
-
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest