Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Berci77

    tag

    válasz a2d2 #4389 üzenetére

    Nekem réges-régen az volt a meglátásom (hallásom), hogy a Sennheiser nem túl jó az alsóbb árkategóriákban, akkor ezért is vettem Beyerdynamicot. Utána ugrottam a HD650-re. Ezután nem vártam volna túl sokat egy 50 (-20) Eurós fejhallgatótól, ehhez képest azt mondom, ez még az árától függetlenül is nagyon rendben van.
    Kipróbáltam a zajszűrést is közben. Alapvetően lakásban fölöslegesnek gondolom, de aki metrón, vonaton, repülőn utazik, annak jól jöhet.
    Teljesen jól működik. Beálltam vele az enyhén zúgó légkondi alá és bekapcsoltam az ANC-t. Olyan érzés volt, mintha levették volna a fejhallgatót a fejemről. Kevésbé koncentrált, kevésbé sűrű lett a hangkép. A "távoli" tompa morajlás teljesen megszűnt, helyette nagyon enyhe grízesség, háttérzaj keveredett a zenéhez. A hétvégén kipróbálom majd fűnyírás közben is :)

    Nem tudom, van-e ennyiért jobb, de szerintem igaza van a2d2 fórumtársnak, ez csalódásmentes vétel a legtöbb embernek. Ha valaki nem basszusorientált zenéket hallgat, akkor esetleg vásárlás előtt próbálja meghallgatni, de nekem sem volt kényelmetlenül sok a mélyhang, pedig nem szeretem, ha az rátelepszik az élményre.

Új hozzászólás Aktív témák