Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz MageRG #26400 üzenetére

    Nem Istennek kellene döntenie. Neki csak annyit kellene tenni, hogy ellát a megfelelő elmével és a megfelelő információval.
    A testies elméddel is eldöntheted, hogy keresni akarod az igazságot és meg szeretnéd ismerni az Igaz Élő Istent. Ezért tanulmányozod a bibliát,a koránt,a Bagavad Gítát stb stb és amikor az Igazságot megismered,akkor annak következménye lesz a megtérés. Aminek eredményeként megkapod a Szent Szellemet,aki elvezet minden Igazságra.

    Te nem ítélsz el senkit, mégis ugyanezt a logikát alkalmazod, nem? Aki nem ért veled egyet, az mindenképp téved.

    Én meg vagyok győződve arról,hogy Isten Igéje Igaz és én azzal értek egyet. És Isten Igéjét szeretném tovább adni az én megértésem alapján.
    Ha valaki Isten Igéjével nem ért egyet,az a sátánnal ért egyet akaratlanul is.
    Nem bántásból mondom,sem nem ítélkezésből,de az én megértésem szerint így van. Lehet köztünk megértésbeli különbség,mint ahogy Pál és Péter apostol között is volt

    Mit gondolsz, lehetséges hogy Isten létezik, de a kereszténység mégsem igaz?

    A kereszténység tele van hamis tanításokkal.

    Amit írok azt én kezdem megélni. Imádkozom a munkatársaimért ha betegek vagy fáj valamilyük,olykor rájuk teszem a kezem (olykor nem ) ,és az Isten meggyógyítja őket abban a pillanatban. A múlt héten 2 srácnak voltak fájdalmai. Az egyiknek a dereka fájt a másiknak a térde. Jézus rajtam keresztül meggyógyította mindkettőt abban a pillanatban.
    Isten bebizonyítja,hogy ami az Igében van ,az Igaz és ha tisztában vagyunk az Igazsággal,és nem kételkedve imádkozunk,akkor meglesz az nekünk.
    Ha valaki nem gyógyul meg,nem azért van,mert az Isten nem akarja őt meggyógyítani,hanem azért,mert nem vagyunk tisztában az Ő akaratával és nem ismerjük az Igazságát.

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák