Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Basilisk

    csendes tag

    válasz Noddy #13980 üzenetére

    Én már 20 post óta csak a válaszokat várom, de senki nem válaszol. Benyögtök néha 1 idézetet (ami engem aztán rohadtul nem hat meg) vagy másra válaszoltok.

    Nekem magyarázat kell, RACIONÁLIS (nem az hogy jaaj imádkoztam aztán nem lett eső [képzeld én ma nem imádkoztam a hóért de szeretem és hopp esett.. de közöm nem volt hozzá]) |Amúgy ha te azért imádkozol hogy ne essen más vallásos meg azért hogy essen, akkor mivan? Hmm?|

    Olvasd vissza az összes kérdésem (elmúlt 2 napban voltak és válaszolj, de nem fogsz szerintem)

    (#13981) D1Rect: Az állami támogatás pont elég, de azt is ártotta, hogy ha egy faluban egyházi iskola van akkor a gyereket kényszerítik a szeretetvallásuk agymosására. Nem mondhatja hogy ő nem jár be hittan órára és templomba se fog elmenni. És mivel a másik suli minimum 20 kilóméterre van nekem nem nincs pénzem bérletet venni meg stb ezért kénytelen az agymosásba járni. (Ráadásul úgy hogy pár éve még nem is volt egyházi iskola csak a csodás állam eladta merthát van 5-6 csuhás a fideszben, elég sok ilyen van mostanában). Ez engem nemhogy felháborít, hanem már annál több.... Így gondolom megértesz.

    *Átmentem agresszív kismókusba*

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák