Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Skyhigh #62676 üzenetére

    Nem is azt kétlem, hogy technológiailag megoldható lenne-e a többnapos EPG a mediacarddal, hanem azt, hogy pl. a videotár és a műsorvisszanéző funkció is működhetne a mediacardos tévéken is. Akinek esetleg van elképzelése ennek megvalósíthatóságáról, az ne tartsa magában. Nyilván nem kérdezték volna a survey-ben, ha nem lehetne megoldani valahogy.
    Azt meg világosan leírtam, hogy szerintem miért nem számít hibának, hogy jelenleg mire képes a mediacard. Ebből következik, hogy olyan dolog hibaként történő bejelentése, amit a szerződés aláírásával hivatalosan tudomást veszel, butaság lenne. Csak az számít hibának, amit a szolgáltató vállalása szerint tudnia kéne a rendszerüknek, de nem tudja, vagy nem úgy tudja, ahogy azt előzetesen ígérték.
    De tegyél nyugodtan egy próbát, és jelentsd be nekik hibára, hogy a mediacard csak egynapos EPG-t tud. Ha felveszik hibának, akkor én meg bejelentem, hogy nem adnak az előfizetés mellé ingyen egy 65”-os OLED tévét, és ez felháborító. Jó, hát ilyet nem is ígértek, de akkor is! ;)

    [ Szerkesztve ]

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák