Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #99546112

    törölt tag

    Na mesélek a mai szereléssel kapcsolatosan, előre is bocsi ha hosszadalmas lesz, de lehet lesz 1-2 új infó számotokra.
    Először is kábelmániához szólnék:
    Megkértem a technikust az általad ajánlott elosztóra és mondta h alapból is olyat rak, szóval ezt nagyon kérni se kellett és 3,5 ami az én szobamba jön, 7,5-7,5 a másik boxra és hd media card-ra. Namost rendes volt a srác mert csinált jelszint mérést mindenhol, kitűnő minden jelszint és még egy teükköt is mutatott hogy számokat kell a box beállításaiba lépve benyomogatni ott ír mindenféle adatot, hőfokot jelszintet stb.

    Szóval őszintén szólva érdekes volt mert jött 15:35-kor és elment 17:10-kor, de nem azért mert a 15 perces melo tartott 2,5 óráig, hanem mert baromi jól elbeszélgettünk :C
    Kérdeztem erről a Horizon-ról, elég sok részletet elárult.

    Először is elárulta hogy iszonyat sok technikus mond felfelé mert a kaon boxok telepítése baromi sok idot vesz igénybe még 1 boxnál is kérdés milyen messze van a modem a boxtol, de ha 2-3 box is kell az már durvább, mivel ha szanaszét kell kábelezni a házát valakinek, inkább az esetek többségében visszamondják a rendelést, vagy ha cserélnek a régi boxot jelenlegi előfizetőnél es pár nap után látja h fostalicska hulladék, akkor szépen visszakérik a régit, se olyan szinten vannak a technikusok lefoglalva higy 1-2 hétre előre tudnak csak időpontot adni, ezt mondjuk én is talasztaltam mert nekem is 1,5 hétre rá adtak. Aztán mondta azt is, hogy nyiregy, eger, gyöngyös felállt, azaz az összes technikus felmondott, nem hajlandóak azt a hulladékot telepíteni, mert ugye ők címekre kapják a lóvét és miután pl mesélte volt nem egy olyan neki higy elkezdte telepíteni a boxot, aztán elég hosszú idő kiépíteni, ismét kiemelem h modem helyétől függően és mire odakerül a sor hogy falfúrás stb az utp kábel akkor azt mondják higy háát ez így neeem, pedig lett szólva nekik h mivel jár de meggondolják magukat így ha elcseszett rá 30-40 percet akkor az 0Ft mert lemondta így nem valósukt meg a bekötés a címen.
    Ez így kevesebb pénz, viszont pár száz ft-al ugyan többet kapnak mert kaon p-t telepítenek, de a sok kinlódás miatt elege van minden technikusnak. Ez csak az érem egyik okdala mert mondja hogy iszonyat sokan kérik vissza a régi boxukat, vagy ugye lecseréltetik az újra de tapasztaljak higy nem kell, így a technikusok terheltsége borzasztó, továbbá az ügyfélszolgálat is leterhelt keményen. Pl ha nincs jel azt mondja nem írja ki a box hogy hogy nincs jel mint a régebbi boxoknál, hanem elsötétül az egész és iszonyat sok lett a hibabejelentés ami miatt nem győzik a technikusok a kiszállást, hibaelhárítást.
    Továbbá mesélte hogy úgy volt hogy ugye lesz teszt időszak ami volt is de nem debrecenben, hanem budapest meg nem is tudom mikyennvárosokban tán nyiregyen meg miskolcon még, nem emlékszem már pontosan. Azzal az információval rendelkezett még májusban higy ugye lesz tesztieőszak, és az orszagban nem egyszerre lesz elérhető a horizon, debrecenben pl csak augusztusban, de volt egy csapatmegbeszélés ahol ott volt minden szerelő, ügyfélszolis, felsővezető és szépen közölték velük akkor május végén hogy a-a nem aug végén hanem jövőhéten indul ergo júni eleje. :DD
    Aztán ugye azóta el telt egy kis idő és mondta hogy ő is fel fog mondani, nem fog a sokadik ügyféllel veszekedni hogy miért is kell szétbombázni a lakást, illetve sokkal kevesebb címet tud bekötni, mióta van ez a kaon. Mondta is hogy baromi nagy jövő..ez a jövő?!óriási visszalépésnek nevezte ő is. Azt még elárulta hogy innen nincs visszaút, mert magyarországra !15millió db-ot! Hozattak azaz vettek meg, amit nyomnia kell minden ügyfélszolisnak. Rengeteg technikus mond fel, de mondja ő is hamarosan, mert neki mindegy elvan meló nélkül talál másikat hamar, de akinek családja van kénytelen szívni. Mindig felvesznek új embereket, ami a keleti régióban nehéz mert nincs technikus így átszervezéssel oldják meg, aki nem megy az repül szépen.
    Azért az a 15 millió nem semmi, azt mondta hogy ha tetszik az embereknek ha nem ez lesz, mert amúgy mesélt a holland verzióról ami 4 tuneres :W de itt csak ez lesz, nem lesz másik.
    Egyébként a tesztbe bevont emberek upc-s dolgozók voltak, mindösszesen 500 ember, de ők nyílván csak jót mondhattak róla, rosszat nem.
    Kérdeztem erről a compal modemről mert mondtam neki szerettem volna olyat, de csak 500-as nethez adnak, aztán vigyorgott hogy 120-as nethez is adnak már azt, viszont a telepítése baromi sokáig tart vagy 45-60perc a beregisztrálása miatt.
    Szóval mondta hogy a cisco hd dvr-t nagyon becsüljem meg, mondom tudom.
    Idézem a szlogent tőle: k**va nagy jövő! :DD
    Aztán mondta h mostmár megy mert jól elbeszélgettük az időt. Megy a kövi címre, kaon telepítés... :C

Új hozzászólás Aktív témák