- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hati
addikt
válasz kabelmania27 #50649 üzenetére
Értem, de ha kellene a szabad freki, akkor ott a lehetőség, hogy minden h264 legyen és egy csomó freki felszabadulna.
-
Jadro
veterán
Sziasztok, ide is beírom, elnézést érte. Egy kis UPC technikolor router segítségre lenne szükségem. Hátha valaki tud valami okosságot. Köszi!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
MODERÁTOR
Szia!
Amikor bedugod a hálózati kábelt, azt érzékelik az eszközök? LED világítással, Windows popup üzenettel, bárhogyan van erről valami visszaigazolás?
Reset-et próbáltad már? Reset gomb áram alatt 10mp, esetleg ha van rá lehetőség, akkor menüből a gyári beállítások visszaállítása.
Nem lehet, hogy villám csapott be valahova, és annyi a switch részének?
-
törölt tag
5 nap alatt kétszer halt meg a hálózat, net nulla, tv epg nulla, műsor éppen van. Telefon megint csak nulla, így elérni őket megint képtelenség.
Tipp? -
Jadro
veterán
válasz Intruder2k5 #50653 üzenetére
Persze, a hálózati elérés rendben. Biztos nem ez a gond, mert a TV sem kap IP-t, a PC sem és a laptop sem ha dróttal kötöm a routerre.
Reset nem volt, de ügyfélszolgálatos ráküldte az alapbeállításokat újra, sakkozhattam is a wifi jelszót. (már tudom, hogy ott van a router alján )
Hm a villámra nem is gondoltam, jó ötlet! Tegnap volt villámlás a környéken. No mindegy, most találtam wifi antennát, úgyhogy PC-n is rendben vagyok amíg ideér a szerelő.
-
MODERÁTOR
-
Jadro
veterán
válasz Intruder2k5 #50658 üzenetére
Így már sokkal jobb, hogy van elfogadhatónak tűnő magyarázat. ( És azért netem is maradt, még ha csak 20 mega is a sávszél )
-
mikung
aktív tag
válasz mikung #50643 üzenetére
Ejj gyerekek ezt cudarul benéztük. Üfsz szerint "sajnos" jogi okok miatt blokkolható a felvétel. Tehát ugyanúgy ahogy a visszanézésnél nem nézhetsz vissza minden műsort, valamibe nem tekerhetsz bele, a csatorna megtilthatja az eszköznek a felvételt akár 1-1 műsorra is.
-
törölt tag
A jelszint okés, viszont már nincs online állapotban a modem. Hívtam őket sikerült, a területünkön valami hiba van de rajta vannak az ügyön, ráadásul ezt a telefonos beazonosítás után mondta. Ez valami új dolog hogy be tudnak azonosítani szám alapján és mondja is a rendszer hogy mi a hond?! Sőt még sms-ben is értesít a rendszer amennyiben helyreállt a rendszer. Olvastam ma a cikket hogy egy frankó modern központba költöztek, ez a modernizálás része lenne? Egyébként ha egy normális horizont kaptunk volna normális funkciókkal, akkor tényleg egyedülálló lenne a upc.
-
mikung
aktív tag
válasz kabelmania27 #50645 üzenetére
Tehát 3.0 -val még esetleg megléphetik hogy fúúúúú mi is kapunk Gbit netet, de a feltöltés marad max 20-30 körül ?
Véleményed szerint 3.1 -en mennyi lehet az előfizetőnként kiadható max feltöltési sebesség ? Csak hogy érdemes csorgatni a nyálunkat vagy úgyis mindegy.
-
tomp
félisten
válasz mikung #50660 üzenetére
Na akkor valóban szenzációs ez a Jövő rezsója.
Horizon box: kevesebb tudás, korlátozott szolgáltatások. Ez a Jövő. A Jövő már a UPC-hez is megérkezett.
Ezek a jogi hülyeségek. Fizetünk érte. Akkor blokkolják az egész csatornát arra az időre, hogy még nézni se tudjuk.
Kártyánál meg mi a helyzet ezzel? Vagy lassan azt is megszüntetik mert a horizon box a piac legjobbja ahogyan pár ügyfélszolgálatos mondja? -
ztsoft
őstag
válasz mikung #50665 üzenetére
Áttekerni? Minek, az új csoda eléri az üzemi hőmérsékletet, egyből megszűnik a visszanézés, vele együtt az összes netes szolgáltatás. Még az új csodás app-ot sem tudtam megnézni, pedig kíváncsi lennék rá. Mikor gondol egyet akkor egy kis időre visszajön, majd ismét semmi. Már cseréltek box-ot is, de három nap múlva ugyan olyan volt (lehet valami túlmelegedett benne).
Ja, és persze nincs hiba!
--- bix.hu ping statistics ---
100 packets transmitted, 100 received, 0% packet loss, time 99164ms
rtt min/avg/max/mdev = 15.634/223.147/4951.745/736.613 ms, pipe 5[ Szerkesztve ]
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
pjen
félisten
Üdv urak.Van egy idős rokonom,vidéken és panaszkodik,hogy a beltérivel már a szomszéd szobában sincs WiFi.Mennyire probléma az ha én küldök postán egy routert és csak simán rádugja egy kimenetre,de nem kapcsolja bridge módba?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Még mindig nincs net
Annyira most mondjuk nem érdekel mert úgyse leszek itthon de azért ez fail főleg hogy hétvége. -
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #50673 üzenetére
Köszi.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy össze lehet-e kapcsolni két különböző címen lévő hálózatot?
Lehet nem jól fogalmaztam elnézést érte a lényeg az, hogy megszeretnénk oldani a 2 hálózat egybekapcsolását valamilyen szinten, hogy az egyiken lévő szervert a másik hálózatról könnyel elérhessük.
Állandó összeköttetésre volna szükség mert a szerverre dolgoznának.Egy Bp-i kollega adta az infót.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
TeeJay
félisten
válasz mikung #50644 üzenetére
hagyjad már, a mostani kapacitásuk is feleslegesen sok volt a jelenlegi forgalmukhoz
most még újabb core cuccokat vettek hogy ugyanahhoz a semmi forgalomhoz használják LOL
ha holnap mindenhol féláron menne az 500-as csomag sem történne sok minden szóval ez csak a költözés volt inkább, semmi jelentőségeED3.1 meg még messze van ED3.0 meg úgysem teker ki annyit főleg ilyen csomagok mellett
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
spici
tag
UPC nem gondolkodott még optikai elérések létesítésében?
Mármint a meglévő koaxot lecserélni optikára, vagy nem megérős mivel jóállapotú annyira a hálózatuk hogy felesleges? -
anonymus89
addikt
válasz kabelmania27 #50679 üzenetére
Coax van de a srác azt a tájékoztatást mondta, hogy meg tudják oldani.
Giganetnél meg tudják oldani.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #50676 üzenetére
ITT érdeklődjél ez ügyben.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-
Treck
aktív tag
Erdemes a upc phone-nal (alkalmazas), es a upc wi-free-vel kapcsolatban hibabejelentest tenni? Tobb, mint egy hete nem mukodik egyik sem, a my upc feluleten sem tudok veluk kapcsolatban semmit sem modositani, mert ez sem mukodik.
Azert kerdezem, mert ingyenes szolgaltatas reven foglalkoznak-e vele.
http://google.treck.hu
-
-
cecil
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség...
Költözés után vagyunk, most raktam össze a hálozatot
500-as UPC kábelnet a szép fehér modem/routerrel.
Adott még egy Zyxel NSA325 nas amin transmission fut. Hogyan tudok portot nyitni, hogy menjen a feltöltés is?
Köszi!
-
-
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Van egy UPC-s Ubee EVW3226 modem-routerem.
Be szeretném állítani, hogy le tudjam kódolni a wifit.
A feleségem és én korlátlanul hozzáférnénk a gyerekek meg meghatározott időben például minden nap 7-9-ig.Elvileg be lehet állítani időpont szűrést de hiába állítom be, van wifi a két telefonon.
Engedélyeztem a szülői felügyeletet, beállítottam 11_12 óra között ne legyen wifi a két telefonnak de nem blokkol, csak ha a Mac szűrést bekapcsolom.De ekkor komplett blokkolja nem csak az idősávban.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz AlyrArkhon #50699 üzenetére
Mit értesz generál restartnak?
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
- Super mario odyssey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest