Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz blakey #126929 üzenetére

    Akkor fussunk neki még egyszer. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne lenne igazad, de....

    Ma reggel írtam a Vodafonnak és pontosan leírtam, hogy mi a bajom. Azt is leírtam, hogy vagy igy jó, vagy úgy jó de a kettő együtt nem megy a kártyának. Nos, nem az volt a válaszuk, hogy rendelet van arról, hogy stb stb... hanem azt, hogy nézzem meg a CI modult a kompatibilitási listájukban és ha nincs benne, akkor a tévémmel van a gond és részükről a hibajegy lezárva. Első dolgom volt, hogy megnézzem a listájukat, ahol természetesen nem szerepel C2, csak C1 és ki is írta a rendszer, hogy az én tévém nem kompatiblilis a Vonafon médiacarddal. Természetesen a csatornarendezés is szerepelt a reklamációmban, amiről valamiért elfelejtettek elmítést tenni. Ennyit a Vodafonról...is. :U

    Íme a válaszuk:
    "2023.02.23-án érkezett megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által jelzett hibát valószínűleg az okozza, hogy a TV készüléke nem teljesen kompatibilis a Vodafone médiakártyával. (Gyakori jelenség ebben az esetben pl az említett kiolvashatatlan karakterek megjelenése)

    Kérjük a következő linken keresztül adja meg televíziójának pontos típusát, és amennyiben a honlap szerint kompatibilis a készülék kérjük jelezze felénk, a hiba további feltárásának érdekében.

    https://www.vodafone.hu/shop/media-devices

    Amennyiben nem kompatibilis javasoljuk a médiakártyát médiaboxra cserélni, melyet ügyfélszolgálatunkon tud kezdeményezni.

    A bejelentést lezártnak tekintjük!"

    Ennyi. :U

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák