-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ledi
aktív tag
válasz AtHoS #126597 üzenetére
Én is köszönöm az infót!
Le is töltöttem, de kiderült, hogy nem lett tökéletes a javítás.
A hívásrészletező nem tölthető le. Ha a "Részletezett számla" vagy a "Részletezett számla (rejtett hívószám)" kattintok akkor is a normál számlakép töltődik le.
Egyébként átnéztem és minden stimmel.
-
mani8106
junior tag
válasz Piftuka #126599 üzenetére
Két napja esti karbantartás volt aminek következtében akiknek Compalja volt órákra elszállt a nete és miután visszajött is doglodott egy darabig plussz a karbantartás miatt dobta magát pihenőre a voip is. H mi a baj az Arrissal? semmi maga a tokely bár mki megtapasztalhatná van amúgy jó modem a Vodanal a saját optikajan illetve az üzleti ügyfelek részére.
Hol volt Gondor, mikor Nyugatvég elesett? - Ember akkor jöttünk ki a templomból
-
-
válasz Toth_Jani #126604 üzenetére
Azért, mert Albániában ONE, és az one.hu már a 4ig nevére van bejegyezve, még egyáltalán nem biztos.
Előtte tudjuk mi volt rajta?
A microwave hirdette magát, hogy most már hamarosan nyíluk: one.hu (archive.org)
kínai fosáruház: One.hu (archive.org)Ha lenne egy albán mobilszolgáltatóm, ONE névvel, az európai domaineket én is meg próbálnám szerezni. Ez nem ördögtől való tevékenység, de még mindig nem jelenti, hogy használni is fogja. De még az is lehet, hogy DE.
Nemzeti Médiaszolgáltató nem lehet a neve. Az ilyen politikai lózungoknak van saját fóruma, illene a kommunistáknak, náciknak, orbánistáknak, gyurcsányistáknak, sötétzöldeknek, ultraliberális náciknak ott kiélniük magukat, a saját, biztonságos játszóterükön:
[link]A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
MODERÁTOR
-
Toth_Jani
őstag
válasz Intruder2k5 #126612 üzenetére
Hát ez csak Blikk információ, amit átvett az Origó is, tehát azért nem hiteles dolog csak találgatás.
De gondolom a név megtartása tőzsdei szempontból nem előnyös. -
cof
veterán
válasz Toth_Jani #126613 üzenetére
Ide akart válasz lenni... (#126612) Intruder2k5
A név nyilván nem maradhat, mivel védjegyzett és már a Vodafone-nak semmi köze a céghez. UPC-nél is volt jó 2 év átfutás weben, számlán, ügyfélszolgálatokon mire teljesen kivezetésre került a régi UPC brand.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MODERÁTOR
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud jelenleg olyan Androidos TV box-ot, amin akár appon akár böngészőn keresztül megy a Vodafone TV szolgáltatás?
Sajna tudom, hogy a MI TV box S nem támogatott ezügyben :/
Köszönömby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
DGery
aktív tag
igen, csak pont az lenne a jó, ha nem win-es gép kellene hozzá...
Pláne, h minden almás, és azon sem megy még böngészőből sem[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
AtHoS
nagyúr
válasz DGery #126616 üzenetére
Egyetlen kijelző nélküli hardveren sem fog menni, sőt tükrözni/cast-olni sem lehet kijelzővel rendelkező eszközről.
Egyedül HDMI kimeneten keresztül lehet továbbküldeni. pl. böngészőben megnyitott oldal klónozva, kiterjesztve, esetleg PC/Laptop Chrome böngészőből CC-re Cast-olvaread-only mode on the forum
-
DGery
aktív tag
válasz AtHoS #126619 üzenetére
Igen, a tükrözés dolgot azt tudtam, hogy nem lehetséges.
De hogy MacOS-en sem Safarival, sem Chome-al nem megy... erre inkább nem mondok semmit...
Mondjuk ez a kijelző nélküli HW viccel, mert az asztali PC-nek sincs.... De értem mire godolszby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
AtHoS
nagyúr
válasz DGery #126621 üzenetére
Jaja, nincs, de ugye pl. HDMI-n átmegy
A lényeg, hogy szívjon a felhasználó, mert regisztrált eszközt törölni csak újfajta androidos box-on vagy telefonos ügyfélszolgálat segítségével lehet. Ez mennyire felhasználóbarát CI+ kártyával rendelkezőknek
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
bunddog
tag
Hali!
Ha elvileg minden csomagban benne van a comedy central hd akkor hogy lehet nálam a tv premium csomagban még mindig azt írja hogy nincs hozzáférésem a csatornához? Pace menüjében csináltam auto keresést és úgy tűnt a "gyors" csatorna váltásnál hogy jó lesz de nem
-
ngi
csendes tag
Sziasztok, az hogy a Vodafone (DOCSIS 3.1) FW 01.04. 046.17.EURÓ. SIP routere miért ír 100Mbps et LAN sebességre a státusz oldalon az csak a rádugott géptől függ vagy korlátozza maga a router? ÁSZF ben nem írtak róla.
®NG
-
LouiS22
veterán
Az eszköztől vagy a kábeltől.
Ha az "csak" 10/100-as, akkor értelemszerűen nem tud nagyobb lenni. Pl. a legtöbb (sőt, talán az összes) okostévében 100-as hálókártya van.
A másik lehetőség, hogy ősöreg cat5 kábellel kábeleztél.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Mediaboxról váltottam kártyára és aktívvá vált a gyerekzár. A 0000 és testvérei nem oldják fel. Mi lehet a kód?
-
AtHoS
nagyúr
válasz bostone #126632 üzenetére
Na akkor csak működik a médiabox-ról kártyára váltás. Nálam ezt nem sikerült máig abszolválni tavaly július végétől
Egyébként ez a gyerekzár véletlenül nem TV függő beállítás? Lehet annak doksijában kellene nézelődni
Nagyon elegem van már tehetetlenségükből, így asszem megvárom a (nem vodás) mobil előfizum hűségének lejártát és lépek Telekomhoz komplett kábeles+mobil előfizetéssel is. Bár T még csak most fogja emelni a csomagjait...elvileg ahogy másik topikban írták 14,5%-ot [link]
Talán csak a faterom által használt feltöltős SIM marad Voda, mert azt talán nem tudják elbaszarintani és 19 Ft-tól jobb percdíjat nem dob másik szolgáltató sem alapcsomaghoz. De még megnézem milyen számokat szokott hívni az öreg, hátha jellemzően Telekomostkezo0
Azt hittem az már android felületen működik, de akkor tévedtem
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
bostone
addikt
válasz AtHoS #126633 üzenetére
Hibát jelentettem be, mivel a táp meghalt, de gondoltam két legyet ütök egy csapásra. Menjen a box.
Még nem volt időm kitakarítani a csatornalistát, ezért van némi neheztelés irányomban, hogy miért kellett megszüntetni a jól bevált megoldást...
Érdekesség képpen most nem kellett fefüggeszteni a szolgáltatást, mint ahogy ezelőtt tájékoztattak...A kártyára hivatkozik, amikor kódot kér nem a tv-re.
-
Toth_Jani
őstag
válasz bostone #126635 üzenetére
Nálam is kártya van már éppen a 3. tévében, de kódot soha nem kért, viszont szülői felügyelet mindegyiken gyárilag be volt kapcsolva. (hangolásnál kéri a körzet kódját de azt is a TV kéri akkor is ha nincs benne a kártya.)
A kártya nem vergődik a korhatárral azt a TV tudja, de az is csak akkor ha a műsorinfó (EPG) éppen jól tartalmazza, ezért a 16-18 éveseknek szóló reklámok simán lemennek a gyerekműsorok közben is.
A Készüléked menüjében megtaláltad a szülői felügyeletet??[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 hete meghosszabbítottam az előfizum egy újabb évre. Ennek örömére kaphattam egy modem resetet. Mivel saját routert használok (AX10), állíthattam be mindent újra (plusz itt jöttem rá, hogy a vodától kapott kis cetlit, amin az eredeti admin jelszó volt elhagytam). Ennek örömére, a Google oldalain kívül semmilyen oldal nem töltött be elsőre, vagy egyáltalán nem töltött be. Speedtest (amikor elindult a mérés, ha elindult) mérések rendben voltak, a sebesség okés volt. Volt amikor elkapta a fonalat, és 10p-ig teljesen rendben volt. Ha kiiktattam a routert, és direktbe volt kötve a gép és a modem, akkor minden jó volt. A router-en semmit nem változtattam 1 éve, jól volt beállítva, a modem reset után meg csak a dhcp-t kapcsoltam ki.
Mi lehet(ett) a gond?Tegnap este nem akart egy oldalt betölteni, ennek örömére kitéptem a tábkábelt a modemből (mert látszólag volt internet, de semmi nem töltött be). Ennek köszönhetően azóta nincs netem. A modemen led-jei alapján van net, a router nem kap ip-t (connecting-be van folyamatosan), és a modem admin felületét nem érem el. De sehogy! Se azon a címen ahol a tápkábel kihúzása előtt volt, se sehol. Már akkor sincs net, ha a modemet direktbe rákötöm a gépre, vagyis, csak a Google oldalai jönnek be, semmi más.
Ötlet? -
Toth_Jani
őstag
válasz Zsírkrétamen #126638 üzenetére
Ha a modemet reseteled, akkor lenni kell Netnek, ha nincs akkor lehet hogy elpusztult szegény.
De egy sima hosszabbításnál nem kellene hogy bármit is csináljanak, ha nem volt nagyobb csomagra válltás. -
Motar
tag
Sziasztok!
ha veszek egy olyan TVt kéztől, amit előfizetésre vettek a vodafonnál, akkor nemfizetés esetén milyen korlátozásra lehet számítani?
Garancia vesztésen kívűl nem nagyon tudok másra gondolni?! És ez megtörténhet? Vagy nincs mitől félnem?
KöszönömAttól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
senior tag
válasz Toth_Jani #126639 üzenetére
Van a modemen valami reset gomb?
Az admin jelszavát megváltoztattam, azt nem felejtette el, csak a beállításokat.
Azért nem merném én resetelni a modemet, mert attól félek, az admin jelszava is resetelődik, és az alap jelszót nem tudom, elvesztettem azt a papírt amin rajta volt.
Illetve mondom, a csomag hosszabbítás után volt net ha direktbe a modemet összekötöttem a géppel, de a tegnapi tápkábel kirántás óta már igy sincs net, pedig a led-ek alapján van net. -
Toth_Jani
őstag
válasz Zsírkrétamen #126641 üzenetére
Van a hátulján, vagy típustól függően valahol ezt álltalában 10-15 másodpercig kell nyomni.
De az biztos hogy a jelszó az kellene majd hozzá ha egyáltalán be akarsz lépni.
Ha modem módban van saját routerrel akkor nem igazán kell belépni.
Elvileg egy tápkábel kirántás nem teszi tönkre hiszen annyi erővel lehet egy áramszünet is, de ha 2 hétig jó volt és hirtelen elromlott lehet jobban jársz ha bejelented hogy elromlott és cseréljék ki.
Ha a géppel összekötöd akkor a csatlakozón lévő lámpa is zöld?? -
senior tag
válasz Toth_Jani #126642 üzenetére
Ja, elfelejtettem, Arris Touchstone TG3442DE a modemem.
A portforward miatt be kéne lépnem a modembe a reset után, hogy működjön megint a routeremmel nem?
Zöld, vagyis zölden villog (a modem hátuljánál néztem csak).
Ha bejelentem hibára, mennyire vizsgálják meg? Led-ek alapján nem hiszem hogy hibás lenne, de lehet azért is be kéne jelentenem, hogy ha kapok újat, ahhoz kapok új belépési adatokat, és hátha most nem hagyom el a fecnit -
imref
csendes tag
válasz Zsírkrétamen #126643 üzenetére
-
addikt
Most jött meg az új számlám
Eddig fizettem havonta 11500Ft-ot most 15068Ft lett az új számlám.
Nem is viccelnek⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
addikt
válasz zzola #126646 üzenetére
Meg szeretném nyitni, de csak annyit ír, hoppá, hiba történt a letöltés közben
hoppá
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
addikt
válasz zzola #126648 üzenetére
Jó nembaj. Ma este felhívom őket.
Megkérdezem azt is, hogy kötbérrel, mennyibe kerülne a felmondás.⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest