Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Most február 5.én járt le a hűségidőm, még január 16.-án jeleztem az ügyfélszolin hogy nem szándékozok hosszabítani akkor azt mondták, hogy rendben majd visszahívnak és majd ennek megtörténte után kapom kézhez a levelet amivel együtt tudom leadni a STB-okat és a tartozékokat. Rá 2 hétre rájuk csörögtem, hogy mi lesz már azzal a telefonnal? Azt mondjták, hogy már többször is kerestek de nem vettem fel. Mondom az lehetelen mert mindig nálam a mobilom aminek a számát megadtam (és már korábban is megadtam nekik) mondom ellenőrizzük le a számot. Akkor kiderült "elvileg" rossz szám volt a rendszerükben amit kijavítottak és most már minden ok és hívnak. Eljött 5.-e hvás még sehol, de közben megkaptam az új számlát az eddigi 6180 forint helyett (Direct+ csomag PVR-es STB + 2. media Box + HD csomagom van) 7180 forintról és írják benne, azt is hogy örömmel közlik velem, hogy a következő hónapban már ha nem is teszek semmit már csak 4240 forintot fogok fizetni. Mi van?! Kapásból hívom őket hogy erről szó sem volt!!!

    Azt mondja az ügyintéző, hogy semmi para a gépben benne van hogy 16.-án jeleztem a visszalépésemet és majd hívnak. Mondom ezt már mondták párszor és ez az új levél is már január 27.-i dátummal van ellátva, azaz valaki itt nagyon nem mond igazat.

    Tegnap este megint felhívom őket, hogy még mindig semmi. A szokásos sablonduma és mondják, hogy a héten hívnak és utána jön a levél és onnantól megszűnik az előfizetem.

    NOS! Itt van vége a dolognak részemről és megyek valami hatósághoz. Egy rohadt forintot nem vagyok hajlandó adni a cégnek természetesen! Nem is használom ezt a sz***! Főleg nem úgy hogy ez a havi díj a Digi kábeles előfizetésemnek a duplája!!! Nem tudom kik hívnának vissza és mit akarnának nekem mondani vagy ajánlani, de nem kell!!!! Le adni akarom ezt a pakkot és Viszontlángos!

    Kikhez fordulhatok panaszommal és/vagy mit tehetek?

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák