Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Mr K #58841 üzenetére

    Teljesen mind1 már, az omikron térnyerésével totálisan összeomlott a hagyományos járványvédelem. Az, hogy r=10ből a népesség szivatásával r=6-ot csinálunk, merő hobbi. A "kötelező" átesést megspékeled azzal, hogy még váratod-fárasztod is a népet. Nejem egyik munkahelyi partner idősotthonában elszabadult a covid: szegény öregeknek napokig nincs fürdés merthogy a közös fürdőszoba maga a megtestesült fertőzőgóc. OK, mínusz egy góc: de közben tucatnyi másikat nem tudnak kiiktatni, tehát az egészséghez igencsak szükséges felfrissülést, baciktól megszabadulást elveszik tőlük, és a lehető leghosszabb időtartalmra nyújtják a járvány megállíthatatlan átvonulását az intézményben. Mivel a lakók 99%-a 3x oltott, náthánál komolyabb eset eddig egy sincs.

    Más: "Első jelentés a német COVID-19 boncolási regiszterből
    A Lancet Regional Health – Europe szaklap 2022. 02. 17-i számában megjelent tanulmány 1095 elhunyt boncolási eredményeit ismerteti. A férfi-nő arány 1,8:1; az elhunytak életkorában férfiaknál két csúcsérték van (65-69 és 80-84 év), míg a női elhunytak leggyakoribb életkortartománya a 85 év felettieket jelenti. A vizsgált halálesetek 86%-ában a halálozás alapoka a COVID-19 volt, míg 14% esetében a COVID-19-et csak egyidejűleg fennálló betegségként értékelték.
    A leggyakoribb közvetlen halálok a diffúz alveoláris károsodás (a tüdőhólyagocskák kiterjedt károsodása), amelyet a többszervi elégtelenség követ."FB/DobsonSzaby, Lancet forrás
    Ennyit arról, hogy "szövődmények" okoznák a haláleseteket.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák