Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Rive #58228 üzenetére

    Ha visszaolvasol, hogy mit csinált velem, akkor én is ezt mondom. A negatív teszt utáni ájulás/összeesés után így ~ 4nappal is szédelgek, lehajolni félve merek, mert megszédülök, fájnak az ízületeim/izmaim. Általában lendületesen csinálok mindent, de most iszonyatosan tudatosan odafigyelek, hogy elkerüljem a gyors mozdulatokat is...

    Párom is beteges volt, neki a köhögés és a torokfájás robban be sokszor, de szerencsére az elmúlt két napban már a pulzusa nem lőtt ki (vasárnap ragaszkodott a nyugodt főzéshez; egyszer szólt, hogy mérjünk már egy pulzust 139 volt nyugalmi helyzetben (úgy, hogy neki mindig brutálisan alacsony a pulzusa!))

    A mellkasunk nekünk sincs rendben, nekem az egész mellkasom nyom, feszül, szinte ég; neki inkább szívtájékon(sürgősségin az ekg-m jó volt, a vérkép más tészta; korábban írtam róla).

    Nála fejfájás nem volt, nálam sűrűn, most már inkább brutális tompaság és tarkó fájdalom maradt és a vállaim nyomnak szinte le még mindig (vérnyomás átlagos, pulzus nyugalmi szinten 84-95)

    És olyan kócsagos vagyok fejben, mint az állat.

    Tegnap nagyon megijedtem, mert zsibbadtak az ujjaim és az ajkaim, rágugliztam, hogy ez mit is jelenthet és elképedve inkább azonnali kényszerpihenésre fogtam magamat.

    Alig várom, hogy menjünk kardiológushoz egy kivizsgálásra. Márc. 4. (a körzeti orvos is azt javasolta, hogy valósabb képet látnak majd ~ 2 héttel a negatív teszt után)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák