Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz szabi__memo #52308 üzenetére

    A korlátozásokkal ugyanúgy eléred ezt, lásd 1. magyar hullám, mint tesztekkel, és a tünetmentesek elkülönítésével. A többi hullámban pedig a kórházak megtelésére figyeltek, hogy mindenkinek jusson ágy, orvos, ápoló, nem pedig a teljes lezárásra. Onnantól, hogy elkapta egy osztrák és elkapta egy magyar súlyos tünetekkel, már a saját szervezetük és az orvosi segítség dönt.
    Attól sem maradsz életben, ha 5 kórház ágy van összetolva neked, és 22 orvos imádkozik feletted.
    Attól viszont meg lehet halni, ha olyan a helyzet, mint pl. az olaszoknál az elején, hogy lélegeztetőgépre kellene kerülnöd, de minden egyes gépen már van egy-egy beteg, így neked az a kicsi esélyed is elveszik. Ilyen nem volt a kérdéses két országban.

    El kell ismerni, hogy nyúzott, leharcolt, betegeskedő, egészségtelen életet folytató a legtöbb magyar az idősebb generációkban. A legtöbbjüket Szingapúrban vagy az osztrákoknál sem tudták volna megmenteni.
    Itt kb. az előző 10 évben jött a divatba, hogy figyelünk a sportra, az egészségesebb kajákra, a rendszeres orvosi ellenőrző vizsgálatokra, stb. Az osztrákok sokkal előttünk vannak.

Új hozzászólás Aktív témák