Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    válasz Ringman #34197 üzenetére

    Trial of outpatient drugs for COVID-19 opens to all South Carolinians

    "Jelenleg korlátozottak az FDA által jóváhagyott kezelési lehetőségek, amelyeket az orvosok fel tudnak ajánlani a COVID-19-ben szenvedő betegeknek, akik nem elég betegek ahhoz, hogy kórházba kerüljenek. A monoklonális antitest-infúziók járóbetegként rendelkezésre állnak a nagy kockázatú betegek számára, de a betegeknek többnyire azt mondják, hogy maradjanak otthon, pihenjenek, igyanak sok folyadékot, és esetleg szedjenek paracetamolt vagy ibuprofent a láz ellen. Ez a vizsgálat lehetővé teszi számunkra, hogy meghatározzuk a betegek számára előnyös lehetséges kezelési lehetőségeket. Sok téves információval találkoztunk, és sajnos néhány beteg klinikai vizsgálaton kívül kapott olyan gyógyszereket, amelyeket az FDA nem hagyott jóvá. Ez nem biztonságos gyakorlat, és számos toxikus hatásról szóló jelentést láttunk - és sok megválaszolatlan kérdésünk van.

    "Határozottan hiszem, hogy egy klinikai vizsgálat segít megválaszolni ezeket a kérdéseket, és biztonságos és ellenőrzött módon kínál lehetséges kezelési lehetőségeket" - mondta Zebian.

    A kísérletben három gyógyszert tesztelnek, amelyek segíthetnek az otthon lábadozó, enyhe vagy közepesen súlyos betegségben szenvedő embereknek. A vizsgált gyógyszerek a flutikazon, egy gyakran asztma vagy krónikus obstruktív tüdőbetegség esetén alkalmazott kortikoszteroid, amelyet inhalátorral adnak be; a fluvoxamin, egy tabletta formájában alkalmazott antidepresszáns; és az ivermectin, egy parazitás fertőzések kezelésére használt gyógyszer, amely az utóbbi időben sokat szerepelt a hírekben.

    "Mindenki hallott már az ivermektinről - mondta Elizabeth Szwast, a vizsgálat koordinátora. "Mostanában nagyon aktuális téma, és ez egy biztonságos környezet arra, hogy lássuk, vajon hatásos-e a COVID-19 tüneteinek csökkentésére."

    Lenert szerint a vizsgálatban való önkéntes részvétel segíthet eldönteni az ivermektin hatékonyságának kérdését.

    "Ha hisz benne - vegyen részt egy klinikai vizsgálatban. Ha nem hisz benne - vegyen részt egy klinikai vizsgálatban. Tudjuk meg a választ, és hagyjuk abba az egymás elleni harcot" - mondta.

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák