Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andor80

senior tag

válasz kolopele #28984 üzenetére

Nem írtam mentális beteg gyerekekről. De ha így felhoztad rengeteg lett a covid miatt!
    A te gyerekeid csodagyermekek nyilván .Akiket én ismerek eleinte valóban boldogok voltak az otthonlét után de kis idő múlva kivétel nélkül mind nagyon rosszul viselte.

"Otthon tökéletesen érezték magukat, az udvaron játszótér, csúszdás medence, stb., bent online gépezés, angol- matek tanulás (jobb vagyok ezekben mint a tanáraik), társasozás, család"

Igen ez borsodban meg ahol a lakosság nagyrésze itthon él panelban is jellemző pl meg az is ,hogy a szülők nem keresnek pézt de medencés partikat tudnak tartani fizetés nélkül.
    Sokaknál kenényér se jutott az asztalra "haver"
    De gondolom mert te ilyen jó életben élsz vittél nekik ételt ruhát fizetted a számláikat...

"Kinek hiányzik a tömeg, aminek javarészt köszönhető a Föld pusztulása is, vagy a vírusok terjedése? "

Szerintem sürgősen gyere le a katasztrófa filmektől összeomlás jeleit mutatod. Pont az ilyen dumák mutatják a virus miatti mentális problémák felszínre törését.NINCS MADMAX NE FÉLJ!VAN MÉG VÍZ!
    Magamtól azért nem hordok maszkot mert nem kötelező !Ezen mit nem értesz?
    ÉS milyen jól tették a magyar emberek, hogy agusztus 20.án semmiféle nem létező járványhelyztben csodálatos időjárásban együtt ünnepelték az országot. Ez fáj neked mi?"
    Az elégítene ki ,ha 40 fokban mindenki maszkban rothadna otthon is fotelban ?

"Nem azon múlik valami, hogy mások mit mondanak, hanem hogy mi magunk miként cselekszünk."

Ott a pont az emberek értelmes nagy százaléka beoltotta magát és mint agusztus 20 mutatja jólérezte magát szép időben.
    A pár vírusjunkie meg remegett valahol. Amivel nincs gond de ne egy törpe kisebbség akarja megmondani a tutit ahogyan ez vonatkozik az antivaxxer barmokra is.

Bár ez laca topik téma de megszólítottál szóval max elnézést a topik szakmai rélszétől!

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

Új hozzászólás Aktív témák