Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

válasz Soulfly842 #27812 üzenetére

ez a logika tudományos alapon kvázi azt jelenti, hogy "legyél folyamatosan tele antitesttel, különben rosszak az esélyeid". viszont nem tudsz folyamatosan tele lenni antitesttel, mert nem így működik az immunrendszer. ha már kaptál oltást valamikor, a szervezeted felismeri a vírust (pontosabban a vuhani variáns tüskefehérjéjét), hamar reagál. nem olyan hamar, mintha eleve dugig vagy antitesttel, de - és ez a lényeg - elég hamar. szerintem.

antitesttel akkor tudsz tele lenni, ha félévente oltatsz. vagy ha állandóan találkozol a vírussal. ráadásul a pfizer is csak egy vuhani tüskefehérje, idővel célszerű lenne találkoznia az immunrendszernek a teljes vírussal.

aki ráadásul úgy gondolja, hogy az oltás dacára megmakkan/belongozik, ha nincs épp tele antitesttel is, amikor jön a vírus, az szerintem egyrészt túlparázza kicsit, másrészt nem tudom, hogy hogy gondolja folyamatosan fenntartani az antitest-szintjét. azt értem, hogy most hogy gondolja (3. oltással), de azt nem, hogy az utána következő 3 évben hogyan.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák