Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    válasz natë #27074 üzenetére

    Az a baj ezzel, hogyha nincs (egyértelműen) kimutatható rossz eredményed, akkor csak próbálgatni tudnak az orvosok. Még egy vizsgálat, életmódváltás, stb...

    Arról nem is beszélve, hogy jelenleg az eü-ben a nagy problémákat még csak-csak megoldják, de finomhangolni senkinek nincs türelme, ideje. (Bőrgyógyászatra október közepére időpont, ha nincs sürgősségi beutaló..., háziorvost alig lehet elérni, mióta harmadik oltás elindult. Lehet hívogatják az oltatlanokat is, passz.)

    Kb magadat tudod figyelni és a reakcióidat. Ha egy rövid érfal vagy idegpálya szakaszt szétcseszett a covid, mert gyulladásban volt x hétig, akkor annak idő kell. Persze tök jó lenne oda egy lokális kezelés, nade hol van, melyik az a szakasz?

    Nálam egy övsömör okozta ideggyulladás után érintésre fájt a fejbőr. Vagy az első ételfalat ízét tévesen fájdalomnak érzi az idegpálya és kisugárzó fájdalom van a fülben (a másik oldalon :)). Fel tudnak rá írni fájdalomcsillapítót (neked is) vagy dögivel javasoltak Milgammát, B vitamint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák