Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Vesa #22924 üzenetére

    Valahol itt keresd a választ: Orbán megvette a kínai szurit, gyár is lesz, Merkely a Kínai és a Közép-Kelet-Európai Kórházak Együttműködési Szövetségének társelnöke, plusz szépen felmondja a győzelmi jelentést.

    #22992Ringman
    Őt trollkodni kellene az újságíróknak, a hülyeségeiket komolyan véve pl. ha szerinte a kínai a legjobb, miért is a hanyatló nyugati Pfizerrel oltja a kormány a gyerekeket? Hát ennyi családbarát propaganda közben nem érdemlik meg a legjobbat a jövő szavazói? Hadd izzadjon kicsit, őrült ellen őrültséggel lehet harcolni. Ha nem számít az antitest, miért ahhoz van kötve a rendeletükben a védettség? Ha szerinte Szputnyik a másik legjobb, miért rendeltek olyan keveset? Hát a magyar nyugdíjasok nem érdemlik a legjobbat? Bár ezekkel még viccelni se lehet, mert komolyan vennék és megcsinálnák. Összevissza beszélőknek már értelme sincs kérdést feltenni, mert csak cinikus kamu válaszokat adnak elő tájékoztatás címén.

    Az meg kurva biztos, hogy ha kell 3. shot booster, Pfizerre nem fogok AZ-t beadatni a tudományos eredmények jelen állása szerint.

Új hozzászólás Aktív témák