Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz Tasunkó #36832 üzenetére

    A meló nyilván az, amire utasítást kapsz, addig OK.
    Ha az szar lenne, vagy a módszer szar, vagy bármi hiba lenne benne, azt szoktam jelezni, hogy így vagy úgy esetleg logikusabb lenne, aztán vagy módosítanak rajta vagy nem, természetesen attól még meg kell csinálni.
    Amiről itt szó volt, az inkább az, hogy ha nem muszáj, akkor nem reklámozom, hogy még ezt is meg azt is meg lehetne csinálni, stb, kvázi nem csinálok magamnak mindenáron plusz munkát.
    Az elcseszett dolgoknál meg főleg olyasmikre gondolok, mint pl kimutatások, stb, vagy valami olyasmi, ami ha szar, akkor mások észjárását, hibáit kell javítgatni benne, pl egy excelben vagy bárhol. Ilyenkor sokkal egyszerűbb, ha eleve a saját koncepciómmal indulok neki és úgy megcsinálom, minthogy utólag kelljen javítgatni vagy kukázni és ugyanúgy megint nekiindulni. Fizetés szempontjából nincs különbség, de munkaközi szünet és anyázás szempontjából rengeteg idő megtakarítható, főleg ha egyébként eleve olyan időszak van, amikor alapból több a meló, pl áremeléseknél, kampányoknál, stb, ott azért szar, ha plusz munkával is kell az időt cseszni.

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák