Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabsz13

    aktív tag

    válasz vargalex #62131 üzenetére

    ha jól értem a kérdést, akkor: igen. azaz vannak oldalak, ahol megmutatja, hogy mi az IP címem kívülről (azaz a CISCO IP címe).
    így értetted?

    (#62132) suste: igen, az a nagyon furcsa nekem, hogy minden tökéletesen megy, net van a TP-LINK mögé rakott PC-n, WiFi-t szórja rendesen TP-LINK, a PC-n torrent is megy (már azt is kipróbáltam kínomban, tehát a PC-re torrentezés. ehhez egyébként egy véletlenszerűen nyitott portot használ a mütorrent).
    viszont nem tölt fel semmit (ami még akár lehet ne is hiba nélkül), de direkt kipróbáltam hogy egy sok seedelővel rendelkező friss torrentet berakok a transmission sorba és nem indítja el a letöltést (remaining time unknown státusz van a sorhoz írva) és ugye a portnál azt írja, hogy unknown status.

    mondjuk tegyük fel, hogy a két jelenség nem függ össze (tehát a torrent mozdulatlansága és a torrentkliensben megjelenő port unknown status).
    akkor mi más lehet a gond?

    sok éve használom már a vargalex féle rendszert ezzel a TP-LINK-kel, volt már jópár újraindítás, hard reset stb. szóval úgy gondolom, hogy azért az alapbeállítások (hogy elinduljon a transmission és működjön) nem okoz gondot. :B

    AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha

Új hozzászólás Aktív témák