Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    válasz Intruder2k5 #59270 üzenetére

    Köszönöm a gyors válaszokat! :)

    Az aktív hub kb. 4-5 rugóból kijön? (ami normális is...)
    Egyébként vennék én új routert is akár, még elfogadható áron, (ez nálam 13-15 rugó, max. 20). De ezek a 4G képes routerek nagyon drágák, amiben meg van sim foglalat, (hogy ne legyen gond a modem kompatibilitással) arany áron van, 70-től felfelé...

    Ami a sebességet illeti, írás előtt még annyit pont visszaolvastam, azért is írtam azt amit... Én már annak is örülnék, ha elérné 70 megabitet a netem. A mobilszolgáltató üfsz-ra bemenve is ezt mondta az ügyintéző, hogy az elméleti 150, az kb. 70, azaz sem a pc-vel, sem a routerrel nem lehet(ne) gond. Elvileg... De itt a fórumon olvasgatva eléggé hektikus a dolog 20-50-90-et is olvastam már... Mondjuk a mikrohullámú 4-hez képest az is felüdülés, de adsl nem jöhet szóba, a helyi kábelest meg mindenki szidja szinte... Én meg szeretném kihozni a maximumot, azaz, ami rajtam múlik, azt tegyem meg... Anno azért vettem ezt a típust, hogy a lakás minden szegletében legyen net, de nem így lett, kb. 15-18 méter után már nincs is jel a lakásban, hiába a 3 antenna. (igaz nem vettem erősebbeket, hogy kicseréljem).

    1. Sokat kell(ene) akkor "kalapálni"?
    2. Garancia gondolom nincs, de remélni lehet, hogy a "folyamat" végén a (számomra) megfelelő eredmény születik...
    3. Mennyi idő ezt végigzongorázni és privátban kérhetek segítséget, vagy van egy összesítő, ami lépésről lépésre végigvezet? (egyikőtök sem tett linke(ke)t a hsz-ébe.) /anno a boltban, (megyeszékhelyen) azt mondták hagyjam ott 2-3 napra, és megcsinálják, (a hdd miatti okosítást), de végül letettem róla. Viszont, ha Ti segítetek, lehet nekifognék itthon... Persze az is kérdés, hogy egy lépcsőben, vagy csak több lépcsőben oldható meg?

Új hozzászólás Aktív témák