Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • unstjohnny

    csendes tag

    Sziasztok,

    Tegnap vettem egy Archer C5 v2-es routert,gyári fw, semmi okosítás, 100/50es digi, és qnap ts212 nas mellett az alábbiakat tapasztalom.

    Borzasztóan ingadozik mind 2,4g-en mind 5G a másolási sebesség, és az 5G wifit elég gyakran el is dobálja.
    Szintén nagy az ingadozás az speedtestet futtatok akár 2,4 akár 5G-n. Van hogy szépen kihozza a 100/50et, de van hogy 5-10 vagy akár csak 0,1-2 Mbps-t mér. Mindez úgy hogy 1 fal van a router és a kliensek között, 3-4 méter távolság. N-es és AC-s klienssek ugyanúgy kinlódnak. LAN on is próbáltam másolni ott is volt hogy vissza ugrott 50-60mbps ről 30 környékére. Netezés közben is van hogy hosszú másodpercekig semmi nem történik ha próbálok betölteni egy oldalt.

    Egy wr1043nd v1-et váltottam le az sosem csinált semmi hasonlót. AC- kliens eszköz egy Sony Z3 és egy HTC M7 előbbi a wifit dobálja el állandóan ha 5Gre csatlakozok, utóbbin próbáltam másolni 1-1,5Gigás fájlokat de 10-20%ig se jut el és többször megáll/megszakad az FTP másolás, van hogy folytatja, de teljesen még 1 fájt sem tudtam átmásolni. Mindezt úgy is produkálja hogy a routerrel azonos helyiségben van a telefon is. Az M7est teljesen kikészítette 3x restartolta el magát másolás közben.

    Ez most így normális működés lehet?

    Köszi a segítséget.

    Johnny

Új hozzászólás Aktív témák