- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz Johnny198612 #11394 üzenetére
Én ugyan nem közvetlen tőlük vettem az autót, de az előző gazdája tőlük vette, csak megszorult és el kellett adni a kocsit. 210e km volt benne, mikor megvettem, makulátlan belül, kívül 1-2 kavics de törve sose volt, körbe mérettem.
Vásárlás után én egyből mentem hozzájuk egy karbantartásra, nagyon segítőkészek voltak, nézegettem ott az autókat és mondták hogy melyiknek mi a baja, előttem jött a trailer az új szállítmánnyal, azok se egy romhalmazok voltak ránézésre. Szerintem a kiállított darabokat nyugodtan meg lehet venni, inkább akkor érhet pofára esés ha hozatasz velük egy tökéletes autót és mégis van 1-2 horpadás karc stb.
A szolgáltatásait maximálisan ajánlom, gyorsan pontosan, precízen dolgoznak, teljesen korrekt áron. Lököst úgy kapta le, csak lestem
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...