- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
aki neten játszik, a Soci meccsre pakolhatja bőszen a lapokat, a bíró az utolsó 2 meccsén 17 lapot szórt ki
lehet félidőre meg is lesz a fogadás... sajna fosprón nincs semmi ilyesmiGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
a mai nap csodaszelvénye:
gondoltam, megrakom a fradit. -> eléggé 0:0-nak néz ki...
(közben vége, maradt is.)
de hát 3-as kötés, akkor nézni kéne még valamiket.
hopp, ott a győr. -> hát, azok sem nagyon nyertek.
a 3. meccsnek pedig a biztonsági töltelék: barca! ->azért imádom, amikor az ilyen sz*ságok egy szelóra kerülnek.
nah, ezért nem játszok már mixeket, (kivéve 1-2 ilyen kötelezőset), hanem csak 1-2-eseket...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bobooo
addikt
RIP Barca
-
ANDROID???
addikt
Na de komolyan a Nagy (ma sz@r) barcelona, mi a bűzért kellett ma ilyen fos eredményt alkotnia, hogy menjenek le a lovira valami csődörhöz....
Még jó, hogy volt 19 szutykos helyzetük... á
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
huh, a PSV is jött nehezen, holnapra nem kérek mást, csak a Marseille nyerjen, a City-n meg legyen 3 gól (de ők is nyerjenek azért ), és ezerből jön majdnem 7
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
válasz ANDROID??? #86557 üzenetére
Kemény... Nem tudom hányan tippeltek meccs előtt a Celtára, de nem lehettek sokan
-
szab.tam
nagyúr
megvan a holnapi tutim.
(én természetesen csak a tömegbe rakom be, a saját szabályaim szerint.)Aston Villa - Tottenham
kizártnak tartom, hogy ennyi elvesztett meccs után a hazai csapat megint kikapna.
túl papírforma lenne.érdemes megnézni a csapatok görbéit is.
mindkettő parallel leszálló ág.
megint csak tipikus helyzet, hogy keresztirányt kell vetniük.tehát.
neteseknek: 1x
papírosoknak: külön megrakva, domináns h, téthozóra kiszámolt xfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Soulfly842
addikt
Holnapra jöjjön még egy Vidi, oszt' jó napot
13,18-as szorzó.
Bizakodok!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Soulfly842 #86565 üzenetére
Én biztos vissza fognék...
105e jöhet ugye, Vidi X odds 4.50x erre kellene rakni 23 ezret, V-nek pedig 8x, erre pedig 13 ezret. Azaz ha 36 ezerrel visszafognál, minden esetben 105 ezer jöhetne...
Bár te tudod, elvileg illene jönni a Vidinek, de mivel még nincs döntetlenül, és ha a helyedben lennék én azt a 36 ezret rászánnám...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Soulfly842 #86565 üzenetére
csak nézlek benneteket.
nekem az ilyen típusú szelókhoz elfogyott az idegrendszerem.
de amikor mixeket raktam, akkor is egy napra sűrítettem őket, de még arra is vigyáztam, hogy lehetőleg megközelítőleg egy időben fussanak le.
olyan, hogy várjak egy napot egy utolsóra?
éljenek az 1.78*+ single szelvények!
vége van.
+ vagy -
gyűröm, vagy gyűjtöm.
ennyi.de az, hogy n+1 meccs bejött, és várom a természet ellenes, ( ), sorozat n+2. tagját?
(#86568) Soulfly842
pókerartz:
az igazán jó texas h. játékos az, akinek össze-vissza ráng az arca.
kiszámíthatatlan.
a konzervatívok meg szépen elbuknak ellenük.
(de csak egy darabig, persze...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nzsolt77
tag
nehezen de jöttek..
bayern
juventus
real m
atl.m
psv
5000-21140ft -
Soulfly842
addikt
válasz szab.tam #86569 üzenetére
Én a napok számát nem szoktam nézni, átnézek egy pár napot, bedobálom a meccseket és folyamatosan szűkítem a kört, a statisztikákat, a formákat, a kezdőket, az esélyeket nézve
Az idegrendszerem az elmúlt pár évben már agyon edzett lett
S ráadásul még emberekkel, ügyfelekkel is dolgozom ezernyi üggyel, ezernyi nyűggel, folyamatos nyomás alatt... lehet ezért lett ez a része agyonedzett
[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz L_YKing #86573 üzenetére
ezt már kérdeztem 1x.
de nem emlékszem a válaszra.
a pro-n is csak a papíros féle kombik mennek, (3/4 - 5/7) vagy eltérőket is lehet tenni?
pl 2/10?ez emiatt érdekel:
sok esély(ebb)telen csapat meccse alakul ht/ft 1/2-re. (vagy 2/1-re, tehát fordítósra.)
csak a mai monitorozottjaim közül hirtelen 2:
psg, bayern meccs.
de volt még ma ezen kívül is, csak most hirtelen nem találom.ezek a 2-es kötések kombinációi rég óta izgatnak.
de egyesével megrakni a 2-es kötéseket gyakorlati képtelenség.
azaz fárasztó.ha a pro-n nem, akkor a többi oldalon ez lehetséges?
tehát igazából a 2/8-tól a 2/15-ig való kombinációk lehetősége érdekelne.**
magyarázat:
15 meccs kiválasztásával az ajánlat(ok)ból viszonyalg könnyen bele leeht taláni 2 olyanba, ahol a gyengébb lő egy gólt az 1fi-ben, majd az erősebb megfordítja.
15 eseménynél a kötésszám "15 alatt a 2", azaz (15*14)2*1)=105
a nyeremény viszont kb 25*25, átlagolva 500*-os.
tehát a mókát 5* eljátszva ha 1* jön egy 2-es kötés, pénzt hozza.és ahogy nézem a meccseket, többször jön...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #86574 üzenetére
szerk idő megint lejárt.
magyarázat:
15 meccs kiválasztásával az ajánlat(ok)ból viszonyalg könnyen bele lehet taláni 2 olyanba, ahol a gyengébb lő egy gólt az 1fi-ben, majd az erősebb megfordítja.
15 eseménynél a kötésszám "15 alatt a 2", azaz (15*14) : (2*1)=105
a nyeremény viszont kb 20-30*20-30, átlagolva 500-600*-os.
tehát a mókát 5* eljátszva ha 1* jön egy 2-es kötés, pénzt hozza.
ha beesik 3 meccs, akkor 3*500...és ahogy nézem a meccseket, többször jönek ezek a dolgok...
nemrég volt itt egy kamunak mondott 100 euro -> 90.000 euro-s nyremény, ahol a képen a csákó pörgette lét az audi vezetőülésében.
nem biztos, hogy ps volt.
az persze kérdés, hogy hány 100, vagy 1000 kötésből jött neki..[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
lerövidítem a kérdést, mielőtt nekiállnék kalandozni.
(reg nélküli próbakörre.)ha jól értem:
pro-n van pl. 2/8 is?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Daniel Alves
őstag
Gratula hogy ennyien nyertek tegnap (kicsit sajnálom hogy utólag PSG,München győzelem után mutatjátok a nagytetes szelvenyeket)...
De tényleg Gratula (Y)Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
sz_abika
addikt
Ugylatom csak nekem nem megy ez a fogadas...nekem mindig van egy, ami viszi az esélyesek szelóját.
Grat nektek!PSN: xszabikax
-
Jarod1
addikt
manchasteri döntetlent vizionálok.
-
sz_abika
addikt
Sassoulo 3x penzert egesz tetszetos mara. De x2 is jo meg.
PSN: xszabikax
-
gyuromoj
veterán
Tegnapi 3,2k-ból 200ft-al raktam egy ilyet:
Sevilla
Mgladbach
Tottenham
Milan
3,4k a várhatóPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
jött is, 7 lapot szórt ki a bíró, itt volt a line is emlékeim szerint
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
Bilbao AH 0.0-ra @2.150 a szorzó. Látva az 1. félidőben nyújtott játékukat szerintem simán vállalható.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
SidCorky
őstag
A lottózóban egy bácsika előttem 4x100 ezret rakott a Marseille-re meg a Milanra, 1,95-ös szorzóért...ennyire biztos ez a 2 meccs?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
yogibear
addikt
Mindennapi szőrméinket add meg nékünk ó, Uram... csak szólhatnál előre:
Osasuna - Betis 2/1
Lok Moszkva - Din Moszkva 2/1Tegnap is volt spanyol2-ben, szóval a mai kami már tuti kuka, mert egy fordulóban 3 az igen ritka, bár nem lehetetlen:
FSV Frankfurt - Erzgebirge Aue HT/FT 2/1
Rec Huelva - Numancia HT/FT 2/1
528 oddsMásik kami:
Liberec - Jablonec HT/FT X/X
Besiktas - Fenerbahce HT/FT X/X
Varese - Modena HT/FT 1/X
Ergotelis - PAOK HT/FT X/2
Panathinaikos - Atromitos HT/FT X/1
MTK - Újpest MTK
8450,78„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
lacy86
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest