- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Na hajrá Ajax, ne hagyjatok cserben...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Ajax vezet, jejejejeeeeeeeeeeee
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
rwin5
őstag
Nah jött a mai duplázósom, hála ég
Galatasaray - Elazigspor H (3-1)
Start - Vålerenga H (1-0)10.000Ft => 22,320Ft
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Na ezért nem szoktam barátságosra fogadni
-
rwin5
őstag
ott az ajax 1-1 Mindenki simázta, aztán ló*asz
-
föccer
nagyúr
Magyar-Olaszra van valami közvetítés?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
B-L-A-C-K
titán
Na csak raktam egy kobor alaptétes 6/7-est, majd este feltöltöm...
-
stefyY
őstag
Ajax, húzzatok bele...
-
föccer
nagyúr
válasz troland26 #1813 üzenetére
Honlapukon nincs közvetítést, TV-t meg nem nézek (csak azt nem tudom, hogy minek fizetem... )
(#1812) stefyY: Jó ez a döntetlen, nem kell erőltetni.
Dijon v Lavalon lehetne már egy Dijoni gól, de nem nagyon akar jönni
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
GabN73
addikt
Hát a Braga se kapkodja el ...
-
stefyY
őstag
Szelóm már a kukában, tele a tököm...
-
rwin5
őstag
http://www.eredmenyek.com/merkozes/MFSLeKuF/#osszefoglalas Ezér a szorzóér se kellett sokat aggódni
-
sz_abika
addikt
Ajax - SC Heerenveen (Mindkét csapat szerez gólt?)
igen
Magyarország - Olaszország (Összes gól (rendes játékidő))
Kevesebb mint 5,5
Japán - Nagy-Britannia (Kétesély (hosszabbítással és büntetőkkel együtt))
Japán
Montpellier - Lyon (Hány gólt szereznek az 1. félidőben?)
Kevesebb mint 1,5
Több mint 1,5
6x szorzó, csak a lyonon fürcsiztem beDijon FC - Stade Lavallois (Félidő vagy végeredmény (a fogadás akkor nyer, ha vagy a félidei, vagy a végeredményt eltalálja))
AC Arles-Avignon - FC Istres (Félidő vagy végeredmény (a fogadás akkor nyer, ha vagy a félidei, vagy a végeredményt eltalálja))
Chateauroux - Chamois Niortais FC (Félidő vagy végeredmény (a fogadás akkor nyer, ha vagy a félidei, vagy a végeredményt eltalálja))itt is, csak egyen nem volt X...
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
-
gery2123
őstag
Nem hiszem el hogy z Ajax viszi el mixem.
-- PSN_ID: GerY2123
-
plus44
veterán
Nem tudom ki akarta meglőni többek között az Ajaxot 80k-val, de most örüljön de nagyon!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
rwin5
őstag
Ajax 1-1 X DDD és ezt tutiztátok a legjobban
Szerk: Ajaxt bele akartam rakni a duplázós szelómba, de mondom annyira kicsi a szorzó, és az ellenfél is formában van nem éri meg hála ég, jött a megérzés
[ Szerkesztve ]
-
Terkk
tag
20k ment el ajaxon x miatt, gondoltam hogy azon megy el mindig ez van
~~~~~~ UK
-
sz_abika
addikt
Istres 13 szöglet mellett nem tudott 1 gólt se.
Elvileg fél gól, akkor 6,5el kéne menniük!PSN: xszabikax
-
WaterWave
veterán
nem sok esze van az tény 1.2 es meccsekre 80k-t
braga se nyer ma, de mindenki tolta mint az eszetlen• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #1811 üzenetére
Na itt a kamim, a mai meccs már pipa is rajta.
-
föccer
nagyúr
Ugyan ezt 3,6-ért raktam. Az utolsó 24 órában +2k körül vagyok.
Van mára még valami érdekesség? Se snooker, se darts, se tenisz nincs már.
üdv, föccer
-
rwin5
őstag
Én a hull cityt érzem ma X-re múltkor kikaptam Wolvestől, aztán tiltólistás lett, ezért jósoltam mára az X-t bár eddig jönne úgy néz ki, de lehet végén mákolnak egy 1-0-t
-
samfishR
senior tag
holnap este NBA playoff, kaszálás lesz
-
rwin5
őstag
válasz WaterWave #1839 üzenetére
Én komolyan az ilyeneket nem tudom sajnálni, van egy pont ugyanilyen ismerősöm aki sír, hogy minuszban van, aztán jön egy kis apró végre nullán van, egyből megy rakja fel az egészet, annyira bele van esve, persze egy 400ft-os narancslére meg sajnálja a zsét, vagy beülni egy kávézóba, de 50ezreket tippmixen bukni áá azt nem, az benne van az életben..
-
rwin5
őstag
Hull city, és Cork city rúghatna 1-1 gólt, Tzimash barátunknak már csak ők kellenének a szelóra
-
rwin5
őstag
válasz samfishR #1845 üzenetére
Tényleg, elnéztem. Akkor lehet holnap megrakom őket, bár a héten szerencsére, hogy jött a duplázósom, meg elvileg holnap még hátravan 2 kézi meccs ha azok jönnének még szakajtanék 8500Ft-ot + előző héten jött 55ezer, akkor lehet nem rakok inkább mert a telhetetlenség miatt szoktam elkúrni mindig a pénzt
polgárjenő : akkor majd írok neki, nehogy kettétépje emiatt a szelót[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz polgárjenő #1846 üzenetére
Akkor most 2-0?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Könyvajánló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- EAFC 25
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Mavic air 2
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest