Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neko18

    senior tag

    válasz Vladi #4268 üzenetére

    Én is szeretek rajta gondolkodni hogy mi lenne ha, de hosszabb távon meg a kocsi generátora tölt annyit hogy évekig nincs probléma az akksival :DDD

    Persze kialakulnának közösségek, de a barátságos közösségek hamar elpatkolnának hidd el. Az ember barátságos természetű ha a megvan hozzá a kellő egzisztencia, ha nincs meg a kellő élelem, víz, nyersanyag, orvosi eszközök, fegyver akkor átvált támadó üzemmódba és elveszi egy másiktól. Ez egy alap túlélési ösztön :) Ugyanaz mintha egy növényevőt megtámadsz ő visszatámad mert veszélyezteted a helyzetét.

    Ráadásul ha már kialakult egy közösség 1-2-3 éve akkor ők már nehezen fogadnak be bárkit is :)
    Hidd el az emberek fele tuti hogy először lőne aztán kérdezne :) A másik fele meg azt mondaná hogy takarodj. Pár % menne oda hozzád és haverkodna csak, de az pedig gyanús lenne pl nekem. Ki tudja hogy mikor odaviszem a házamhoz ami már védelemmel van ellátva, meg van étel-ital,gyógyszer,fegyver akkor mikor támad hátba :) Csak is közeli ismerősökkel állnék össze ha lehetséges :)

    Tyler Durden: Meglehet a nagyvárosban is élni, de lényegesen kevesebb lesz az esély :) Portyázni pedig ott vannak a falvak ahol nem sok ember élt, így nincs sok zombi sem :)

    kdxsv

Új hozzászólás Aktív témák