- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
1.Nos bent vagyok lenyomtam az első futamot majd ilyen rádió állomást kellett kiválasztanom. Get the Race ezt irja folyamatosan de versenyt nem találok csak ilyen megcsinálni való kis feladatokat. Hol keressem a versenyt? Mert ha elhagyom a körzetet visszadob.
Most meglestem youtube on Welcome to the Ditroid de nekem még nem mutatja. Vagy azért mert még tölti a játékot?
2.Lehet majd saját székhelyet választani? Mert én Miami-t szeretném.
3.A Játékban hol tudok a profilomhoz valamiféle képet hozzárendelni mert látom hogy mindenkinek van
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
CJ3
senior tag
Okk 3. Ezt még nem néztem, de úgy rémlik, hogy csak gyáriak közül lehet állítgatni.
És hol lenne ez a profilkép választás a játékban? Főmenüben?
Most megvettem a Camaro-t és nem enged ki a garázsból Zoe után 81% azt irja. Át kell néznem minden létező dolgot ami van most ott a garázsban?
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
StormLine
senior tag
válasz StormLine #2786 üzenetére
Na megmásztuk a hegyeinket.
Az északi elég könnyű volt, nincs annyira sziklákkal tűzdelve mint a másik.
Utána elmentünk pancsolni.
(#2788) regener: Tényleg elég tiszta. Nagy nehezen megtaláltuk a bejáratot, aztán többszöri próbálkozásra eljutottunk ketten a vízeséses részhez. Nem volt könnyű, de legalább kalandos volt. Ti is a móló alatt mentetek be a víz alá?
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
biztos hülye kérdés de nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal sajna. Ha letöltöttem uplay-ről a játékot, és egyszer majd leformázom a gépemet, akkor újra le kell töltenem? Vagy a letöltött fájlokat rámásolom egy külső vinyóra és onnan bármikor fel tudom újra telepíteni?
Köszönöm.
-
trance89
őstag
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Betaról lemaradtam, warez nincsen pc-re, xbox360-am nincsen, így nem tudtam kipróbálni a játékot, hogy milyen. Mielőtt kiadnék pénzt a játékért, lenne pár kérdésem.
-Van értelme belefogni akkor, hogy ha nem játszok vele napi több órát vagy kihagyok napokat?
-Közösségi része nem érdekel annyira, már kinőttem ilyenekből. Egyedül is lehet vele játszani vagy kellenek ismerősök különböző küldetésekhez?
-Mennyire veszi figyelembe a játék a rangokat/szinteket? (gondolok itt arra hogy elkezdem 1-es szinten valami alap autóval akkor 40-es szintű emberek ellen kell versenyeznem akiknek komolyabb autójuk van)
-Fejlődés egyszerű vagy farmolni kell illetve lehet pénzért venni (valós) valami szintet/képességet/autót (ha igen akkor biztosan nem játszok vele)
-TDU-ztam anno, fizika még elment HC módban, de hangok botrányosak voltak. Itt milyenek az autók hangjai?
-XBOX360 kontrollerem van, gondolom azt támogatja a játék.Köszönöm a válaszokat előre is.
-
fatal`
titán
- Van.
- Nem kellenek, de néhány küldi elég nehéz ismerősök nélkül, és szerintem egyedül nincs is sok értelme az egésznek
- Nem kell multiban versenyezned.
- Elég egyszerű. Valós pénzért alkatrészt nem nagyon lehet venni, illetve lehet, de játékbeliért is lehet és ki kell farmolni előtte mindenképpen. Ráadásul 50-es szint felett a platina alkatrészeket random adja.
- A hangok szerintem korrektek, de megnézel három youtube videót a játékról és eldöntöd
- Támogatja. -
Vityaa
tag
Sziasztok,
nekem olyan problémám van, hogy szinte semmilyen online küldetés sem működik. a térképen a játékosok abszolút nem is látszanak. Küldetést crew coop ban nem is tudok játszani mert nincs senki akihez csatlakozni tudnék. kb. 6 óra játékidő alatt 3-4 alkalommal tudtam multizni. Net van, igaz 10 Megát tud a UPC 120-as -
ergepard
tag
Hali!
Az a problémám,hogy a Bentley-embe vennék egy szebb díasztárcsát,de amikor rányomok aakkor kifagy a játék.Valamivel megoldható ez a probléma?
-
ricshard444
veterán
A konzol játékosok is azon a szerveren vannak, mint mi?
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Vityaa
tag
Bár a chatre még mindig azt irja, hogy join the community.
-
laceszgamer
addikt
A challange rész másnak is offline? Lassan egy hete játszogatok, de eddig minden offline volt.
Amúgy meglett a level 50 is reggel, kicsit gyorsnak éreztem, de segáz van mit csinálni még bőven.
Amitől néha frászt kaptam azok a küldik amiknél a másik kocsit kellett elkapni, főleg az utolsó előtti mikor San Franciscoban kellett.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
CJ3
senior tag
Akkor jöhet egy kis játék BoykaGS névvel vagyok fent,majd aki tud jelöljön már be köszi
Crypto
-
johnny63
tag
Most komolyan! Ennyire megunták a játékot, hogy sehol semmi, gondolok itt olyanokra, hogy PvP. Vagy csak simán be van hallva megint a szerver?
-
laceszgamer
addikt
PvP-t én se próbáltam, bár mondjuk a " multi " rész próbálgatását ott feladtam, hogy pár küldire gondoltam megprobálom a gyors coop opciót, de sose talált rá senkit, szóval nem hinném, hogy sokan foglalkoznak vele.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
fatal`
titán
válasz laceszgamer #2826 üzenetére
Coopra inkább a friendek közül lehet találni embert Én is haverral toltam végig a játék felét.
-
messi6502
tag
válasz johnny63 #2824 üzenetére
PVP nekem se jött össze még egyszer se, bár nem is nagyon vártam sokáig, illetve nem is prioritás számomra.
Coop missziók viszont hamar összejönnek nekem, nagyon élvezetes többen csinálni őket.laceszgamer: Challangek nekem sincsenek mióta elkezdtem, pedig van egy achi is, hogy teljesítsek egy havi küldit..
Nekem is lenne egy kérdésem.
Ma értem el az 50es szintet, eddig az alap Nissanomat tuningoltam minden specre, így van most 250 gurigám, de egy jobb kocsi fél / 1 milla körül van. Hogy lehet gyorsan pénzt szerezni? Már nem cheatre gondolok, de szerintem én nem veszek észre valamit, vagy mire jár sok pénz?
Előre is köszi! -
fatal`
titán
válasz messi6502 #2828 üzenetére
Küldözgeted a haverokat (persze nem fizikailag küldi őket, nem kapnak semmit) a 88 ezret fizető frakció missziókra, ez 16 ezret fizet missziónként, 3 óránként, maximum 10 küldire lehet egyszerre küldeni.
Ezenkívül jól fizet még a PVP (vesztesként is) és van egy frakció küldi Detroit mellett, ami kb 15 perc és 30 ezret ad.
-
CJ3
senior tag
Hogyan tudok a játékon belül képet/avatárt választani magamnak hol találom
Crypto
-
messi6502
tag
válasz Bluerainbow #2832 üzenetére
Köszi!
-
kozi71
senior tag
válasz messi6502 #2833 üzenetére
Én meg egész nap PVP futamokat nyomok. Nem értem miért nem működik Nektek.
Elején kell 2-10 perc aztán bent vagy, utána meg már addig nyomod amíg van ellenfél.
Olyan is volt, hogy vagy három futamot nyomtam egy sráccal mire előkerült még pár emberke.Ma frakció küldetéssel eléggé felhúzott két paciens. Behívtak maguk közé, elösször azt hittem segítenem kell, csak mert elakadtak a főküldetésben. De ez egy rendes verseny volt 8 szereplővel. Abból hárman mi voltunk.
Egy órás futam dirt gépekkel.
Vezettem egy perc negyven másodperccel kb, 25 perccel a start után (ez már eleve gyanús volt).
Aztán hirtelen megakad a játék, és kiírja a crew vezetőm megszakította a futamot. Visszarak a kezdő helyre, ahol a két csapattársam elkezd nekem jövögetni csak úgy mókából. Nem értem minek kérnek segítséget ha csak rabolják a másik idejét...Később lefutottam egy órás raid futamot feszültség levezetésként.
Az viszont nagyon dögös volt. Hegyes havas táj az eleje, a vége meg már a sivatag.Valahol a térkép bal alsó részén van egy olyan futam, ahol csak el kell menni egyik pontból a másikba 41km asszem, ott is jó pénz volt asszem 33 ezer. Öt perces mutatvány mert C-s kocsival kell menni.
high tech, low life
-
StormLine
senior tag
Lenyomtuk mi is a Landmark Tourt, frankó volt. 200 perc, 600 km. Kaptunk érte achievementet és awardot.
A faction wart a wolves nyerte az összes területen (mint várható volt), úgyhogy a wolves tagoknak elérhetők a bonus faction missionök. Vannak azokhoz is awardok.
-
-
StormLine
senior tag
válasz laceszgamer #2838 üzenetére
Las Vegasból, és oda is ér vissza. Dirt spec. Ha érdekel az achievement és az award akkor keress hozzá valakit mert azt írja hogy crewban kell lenyomni (2-4 fő). Mi úgy választottunk alkatrészeket hogy gyors legyen az autó az egyenesekben, mert úgyis ott dől el. Fékek, felfüggesztés stb meg alacsony szintű. Így a botok car level-je se túl magas és így csak néhány helyen voltak baromi gyorsak, úgyhogy meg lehetett őket verni.
-
CJ3
senior tag
Ha uplay es a játékom tehát letöltött, akkor ha esetleg ráunok a játékra és uplay en visszahívom a kódomat akkor eladhatom, és bárki tud vele játszani ugye?
Játékban hogyan lehet profilképet kirakni mert akiket látok azoknak mindenkinek van a nevénél kép.
Vagy nekem is van valami féle kép csak én nem látom?Crypto
-
MODERÁTOR
Én is eddig akár hányszor akartam, mindig sikerült. Mondjuk többnyire hátul kullogok, az 1000 alatti verdáimmal, mert mindenki másnak fullosra hajtott gépe van..
Nekem az Uplay szarakodik. Vagy nem tudok felvenni senkit, vagy engem nem tudnak, vagy nem látok senkit, meg egyéb hasonlók..
(#2841) CJ3:
Uplay-ben katt a képedre(illetve annak helyére), akkor feldobja a böngészőt, ott jelentkezz be, és ott feldobja majd, hogy válasz avatart.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kozi71
senior tag
válasz Barthezz2 #2842 üzenetére
Azt azért tapasztaltam, hogy van ahol nem nagyon akar kapcsolódni.
Én az Eagle ovál pályától kicsit balra lent lévő PVP helyre szoktam kapcsolódni. Ott maximum 10 perc várakozás és bent is vagyok. A frakció frakció elleni csata tovább tart. De ez abból adódik, hogy négy négy tagnak kellene összegyülnie. Szóval inkább a mindenki mindenki ellent ajánlom, ott már négy tagnál beenged.
Viszont bent ott is nyolc fő a maximum versenyző.
Ha valakivel eleve crewben vagytok, akkor ő is ugyan oda kerül ahová Te. Ő vagy ők is a versenytársaid lesznek.Mindegy milyen erős a géped, ha be van állítva az ütközés, akkor az elsőnek nagy elönye van, a mögötte lévők meg törik egymást. Azért az pozitiv, hogy mindenki bőven kap a párperces futamokért pénzt, utolsónak is megéri lenni. Tíz futamot lenyomsz és már van egy majdnem fullos verdád. Már amelyikhez lehet kapni alkatrészt pénzért. Hummerhoz az istennek sem lehet, mindenért meg kell küzdenem.
Egy szó mint száz, nekem naponta két 1299-es gép jön össze, hála a PvP futamoknak. De volt hogy több is, csak türelem, és idő kérdése. (de hát szabadságon vagyok) ,[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
lanikai
aktív tag
-
kozi71
senior tag
válasz lanikai #2845 üzenetére
Én eddig csak pár orosszal találkoztam akik mindig az elsőt védték, mindenkinek nekimentek aki megpróbált előre vergődni.
Arra a "Y" -ra rá kell klikkelni, különben tényleg nem enged be!
Akkor jó a "várakozás" amikor a kilépés, megszakitás van kiírva az open helyére.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
-
kozi71
senior tag
-
drk88
senior tag
sziasztok!
ennek a játéknak létezik demoja vagy valamilyen tesztelési lehetősége mert nagyon tetszik videók alapján csak jó lenne kipróbálni mert annyira azért nem olcsó mulatság?
előre is köszi!
-
tomsolo
addikt
Na megcsináltam a buszos küldit platinára, egyedül.
Kb harmadikra megvolt egy 900-as z4-el. 10-szer kellett oldalba "dörzsölni" és repült - jó nagy fos tenger a játék ebből a szempontból is, lévén mindegy hány kilós verdával, milyen sebességgel mész neki: leszarja.
A pontozást ennek fényében már meg sem említem - coopban úgye előbb lehet megcsinálni, persze az ugyan annyit ér. Ha már pontozás: azon külön felröhögtem, mikor az LA ovál pályán lévő C-s sztori küldiben a 3 perc körüli köridő kevesebb pontot ért mint a 3:10-es ahol még ki is csúsztam az egyik helyen. Ja hogy ott, ott mentem ahol szerintük van az ideális ív - ami lassabb. Remek.
Szóval lehet "szeretni" ezt a játékot, de hogy olyan alap dolgok ne legyenek benne amik elvárhatók és legalább érthetően működjön, nem értem miért lenne elvárás.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest