- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
-
ricshard444
veterán
válasz szami777 #2153 üzenetére
Egyértelműen kijönne akkor a tört verzió.
A játékról nekem összességében pozitív a véleményem, lehetett volna minőségibb alkotás, de így is kellően élvezetes. A sztori rövidsége és az egyelőre elérhető 24(?) kocsi viszont nem igazán tetszik. Lvl 50-n hány kocsi elérhető kb?
Vannak dolgok...
-
Tomc1986
csendes tag
válasz ricshard444 #2154 üzenetére
A lvl. nem számít csak 'pénz' kell hogy kocsit vegyél.
Egyébként meg ez is a warezolást fogja segíteni, hogy töketlenkednek.Nem is értem manapság nem tesztelnek ?! (nem csak erre a játékra értve) -
fatal`
titán
Gondolom a tegnap bejelentett frissítés húzódott el egy kicsit.
-
tomsolo
addikt
Tőlem napközben töszöröghetnek, de mire este felmegyek: rend legyen!
Egyébként ez a permanens online dolog, nem valami szép:
1. nagyon sok a szingli élmény(pl grindelés)
2. az megvan hogy akkor is bontja kapcsolatot a szerver, ha bizonyos ideig nem csinálsz semmit?Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
ricshard444
veterán
Hogy lehet jó képet csinálni? 0 a Fov, így a kocsi alig van benne a képben.
Vannak dolgok...
-
fatal`
titán
válasz tomsolo #2157 üzenetére
Én is hasonlóan gondolom.
És a másikfelével is egyetértek, a kettes pontot mondjuk még nem figyeltem meg, az külön vicces (gondolom azért csinálták, hogy ne terheljék a szervereket).
Én azt nem értem, hogyha megszakad a kapcsolat, akkor a single küldetéseket miért nem lehet vinni... Mondjuk annyi előnye van ennek, hogy így legalább jobban tudják szűrni a csalókat, kérdés, hogy foglalkoznak-e vele majd...
Remélem azért néhány év múlva mikor lelövik majd a szervert, előtte egy offline patch-cset kidobnak majd.
(#2160) kozi71: Én tegnap este ide is beillesztettem, hozzászólásként, ezekszerint páran nem olvasták.
Állítólag a statisztika az új verzióval sem jó, de majd otthon megnézem. A régiek nyílván elvesznek.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
Colorado Brawl mekkora egy verseny! 67 perc volt egy 370z-vel. Remélem több ilyen van!
-
Goodwillie
csendes tag
Szep napot mindenkinek!
Ket jatek kozott gondolkodom karacsonyra, xbox 360ra.
A Forza Horizon 2 es a The crew kozott. Vannak olyan gamerek akik mindkettovel jatszottak es mik a tapasztalatok? Melyiket erdemes venni?
Koszonom elore az informaciot!
(Ekezetert elnezest telefonrol vagyok ) -
HRC95
tag
válasz Goodwillie #2163 üzenetére
Ez egyértelmű Persze, hogy horizon 2.
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Meridius11
aktív tag
válasz Goodwillie #2163 üzenetére
Forza, nem is kérdés. Bár nem tudom hogy mennyit butítottak az X1 verzióhoz képest.
-
Goodwillie
csendes tag
válasz Meridius11 #2165 üzenetére
Koszonom a valaszokat! Esetleg tudtok par ervet mondani hogy miert a Horizon 2 legyen?
-
balika011
senior tag
Valakinek sikerült életet lehelnie a játékba wine-al?
A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
Assdak
őstag
válasz Goodwillie #2166 üzenetére
Hát engem a Forza pl kb 2órára kötött le. Grafikára jobb, de élményre szerintem a Crew közelében sincs.
-
StormLine
senior tag
A statisztikákat részben javították, majd még dolgoznak rajta. [link]
-
HRC95
tag
Folyamatosan bontódik a kapcsolat a uplay-el és kezd a t*köm ki lenni az egésszel mert ma még 10p nél többet nem sikerül egyhuzamban játszani... fél 4 óta próbálgatom de egyszerűen f*s Másnál is rossz vagy csak nekem van szerencsém
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
lado269
csendes tag
Most telepitem nem sokára gurulok egy köre ha valaki csatlakozna lado269 vegyen fel koszi
-
-
rudii
tag
Új Team Speak 3 szerverünk van.
IP: onyx.voic.in:6390
Pw: alma
Továbbra is szeretettel várunk minden kezdő és profi sofőrt társaságunkban.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Új játék eladási toplista idehaza:
1. The Crew
2. FIFA 15
3. Far Cry 4
4. Grand Theft Auto V
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. Minecraft
7. LEGO Batman 3: Beyond Gotham
8. Dragon Age: Inquisition
9. Assassin's Creed: Rouge
10. Call of Duty: Advanced Warfare -
szami777
addikt
válasz regener #2178 üzenetére
Unity sehol
Egyébként ránéztem a metacriticre, hogy crew-ról miket írnak, nem túl rózsás. Mondjuk telibe sz@rom a véleményüket, a játék hangulatos nagyon és jó is, csak fura hogy a unityt többre tarják pl.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Aki szeretne felvehet engem is barátnak. Szívesen kocsikázok, versengek veletek! Pacy1989
(Akit láttam hogy ki írta a nevét azt jelölöm)[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Ide írd fel magadat: Játékoslista
(Majd be fog kerülni az összefoglalóba is)[ Szerkesztve ]
-
SAABPEPE
tag
Kicsit a tuningolás részén azt érezni hogy elfogyót az ihlet (lásd Raid meg a Circuit),mert egy body kits mindegyiknél az elég kevés szerintem.
-
mlinus
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2183 üzenetére
nézd meg inkább te, borderlands 2 & deus ex magasabb pontszámokat kapott (jóval) mint bármelyik cod az elmúlt pár évben!
-
Urak, holnap (dec.10.) 20:00-tól egy közös aszfaltszaggatás?
Ketten már biztosan vagyunk, aki szeretne csatlakozni a Chicago feletti katonai bázis parkolójában megtalál minket 19:50-től. Ezaze
Kikötés nincs, azzal gyere amid van, Átlagsebesség 150-200 köré lesz belőve, hogy a stock illetve a kevésbé tuningos masinák se repedjenek szét. Az útvonal a havas hegyek alatt húzódva eléri Las Vegas-t majd északra fordulva Northern Rockies mellett a hegyet megkerülve Seattle felé vesszük utunkat. Innen a végállomás San Francisco azon belül is a Golden Gate déli lehajtója.
Sok embert felvettem innen a fórumról már, aki kimaradt volna és érdekli a dolog jelezze uplay-en CzunderZ néven megtalál.
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Asbee
veterán
Kezdem megutálni a játékot. Amit a végén az AI művel az nevetséges. Fizika rájuk nem érvényes. Havas úton izomautóval, szerpentinen fék nélkül kanyarodik minden kipörgés és csúszás nélkül. 971-es C-s Viperrel 700-as versenyen ott hagynak le ahol akarnak. Ami még egy dolog, de kilöknek ledarálnak...
-
SAABPEPE
tag
Ja én nem alkatrészre gondoltam hanem visual tuning mikor tuningold erre a kettő állapotra akkor össze rakja a kocsit aztán max: festés, belsőtér, matrica meg felni aztán ennyi ,nincsen motorháztető, stb ami a többinél van .De javíts ki ha tévedek de mustang raid-nél meg a mclaren circuit-nál nincs ezen kívül semmi más lehetőség.
-
M4rko97
csendes tag
hello
Sikerült meg oldanom a problémát
újra raktam a windows vele együtt a játékok/ diver mindent
ekkor meg találtam a dokumentum/thecrew/PCScalability.xml-t és ebben át tudtam írni a Appearance="1"
és így működik a játék.
Még annyi a hibája hogy ha a video beállításoknál beteszem fullcreen-ba akkor kifagy a játék. így windows módba van keretnélkül.
üdv.Márkó -
StormLine
senior tag
válasz czundermák #2188 üzenetére
Engem érdekel a dolog. Ott leszek a bázisnál.
(#2193) M4rko97: Akkor xsanyi77 egyik tippje mégis működött
Úgy tűnik hogy az volt a baj hogy fullscreenben akart indulni, de úgy nálad valamiért nem megy. Az Appearance meg pont ezt állítja be.0: windowed (ablakban)
1: borderless (keret nélkül)
2: fullscreen (teljes képernyőn)Amúgy nálam bordelessben is elfoglalja a teljes képernyőt, de gyorsabban lehet alt+tabozni mint fullscreenben, és pl fórumozás közben a háttérben lehet látni hogy mi történik a játékban. Nekem is volt már hogy egy idő után kiírta hogy inaktív vagyok, de így időben megláttam.
-
StormLine
senior tag
válasz Tomc1986 #2135 üzenetére
Szívesen. Jó lenne ha lenne billentyűkombináció, nekem is hiányzik, de tudtommal nincs.
Az MSAA sokat levesz az fpsből, nálam se megy úgy jól, többnyire csak a képek miatt állítom be. Azért is szoktam kiírni a képeimhez hogy milyen grafikával vannak. Az FXAA hatása az fpsre szinte nem is észrevehető, de cserébe az homályt csinál.
Találtam egy helyet ahol az MSAA előnye jobban látszik:
--- AA off ---
--- FXAA ---
--- 4x MSAA ---
--- 8x MSAA ---Ezeken a képeken Ultra, SSAO+ a többi beállítás.
-
lado269
csendes tag
Hello olvastam hogy a bètaba volt barna a navigàcio csikja az ègen es kèk van a teljes verziòba na most nekem játek közbe barnàra vàltott ez bug vagy volt valakinek ilyen jelensèg ès szerintetek ere az èl simitasra lesz javitás mert fut nekem full hd ba minden ultran de a fxx rol fel teszem 4xmss-re le esik az fps nagyon szagat vagy csodàt ne varjak amugy a jàtèk szuper bàr mèg csak ismerkedunk mert melòbol haza jövet telepitetem ès nem volt sok idöm este gurulni aki akar fel vehet lado269
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
- LG 27UL600-W IPS 4K HDR 27"-os monitor ajándék fali konzollal eladó
- Könyv, Tolltartó, Füzet, Zsírkréta, Ceruza STB... eladó / Csere is van!
- Épített Gamer PC - Ryzen 5 3600/RX 5700 XT 8 GB/32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest