- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
StormLine
senior tag
16 órakor a Ubisoft Twitchen mutatnak dolgokat az új dlcből/patchből. (forrás)
-
regener
veterán
De hiába is lett volna csak gyorsulás bónusza, mert akkor a végsebessége lett volna alacsonyabb. A mustang ilyen 230körül megáll, nitróval 250-ig kúszik és a srác még gyorsult előttem amikor szélárnyékban 280-al mentem utána xD
Biztos csalEgy kis válogatás, mielőtt újrarakom a gépet és elfelejtem őket lementeni: Sometimes things are going weird... (videó)
-
StormLine
senior tag
válasz StormLine #3901 üzenetére
19től 20 óráig tartott, eredetileg rossz volt a kiírás "lokalizációs problémák" miatt, azóta már javították a hírben.
új autók (fizetős dlc):
Alfa Romeo 4C (F, P)
Mercedes C63 (F, P, C)
Saleen S7 (F, P, C)új specek:
BMW Z4 (C)
Silverado (C)
Charger (C)
Gallardo (C)
Skyline (C)
3400 K (D)Amiről még szó volt:
- új pvp mód (eliminator): mindenki 3 élettel kezd, aki hátul van annak több a nitrója (sárgával mutatja), amikor lejár a számláló az utolsó elveszít egy életet
- később lesz másik pvp mód is, a következő stratégikus lesz
- saját készítésű versenyek: nem tervezik
- külön lobby sport/hardcore-nak: nem tervezik
- hétvégén új community challenge az egyik új faction missionön (On Thin Ice) dirt speccel a Mountain Statesben az Ice Tracken, ahol egy pvp verseny is van
- spoilerek eltávolítása: nem tervezik
- új szín kategória: matte
- új matrica kategória: urbanItt bepótolhatja aki lemaradt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz StormLine #3904 üzenetére
A Silverado (C) igen vicces lesz, a Z4 (C)-t es a Gallardo (C)-t meg mar vartam. De a legjobb a C63 AMG lesz, az nagy kedvenc.
A spoilerek viszont neha nagyon beleronditanak egy szepen tuningolt kocsiba.
TESCO-Zsömle: Igen, voltak, pl Hummer H1 Dirt.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #3908 üzenetére
Megtaláltam, StormLine linkelte be ide anno.
Új specek:
Chevrolet Silverado 1500 2010 (S)
2004 Dodge Ram SRT-10 (D)
Ford Focus RS 2010 (R)
Hummer H1 Alpha (D)
Mini Cooper S 2010 (C)tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Csapoati
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #3910 üzenetére
Ilyen szempontbol olyan a jatek, mint az NFS: Most Wanted (2005) volt. Ott is a kezdo Fiat Grande Puntoval a jatek vegen elverhetted a Lamborghiniket is, ha jol feltuningoltad.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
RichieTri
senior tag
Részemről a C skyline meg a D ruf a várós...
És a visszapillantóval mi lesz? Kéne már főleg pvpbe...mikor jönnek a rammelő fullassistnoskill bloodpistikék
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Sotyks94
aktív tag
Tényleg, nem tud valaki esetleg modról ahol a visszapillantókat üzemképessé teszik végre? Mert jelenleg ez nagyon megnehezíti a belsőnézetes vezetést.
-
tomsolo
addikt
válasz TESCO-Zsömle #3914 üzenetére
TDU2-be beleöltem vagy 800 órát. Ezt meg 140 óra után már nincs kedvem elővenni se.
Lényegében még annál is rosszabb csak nagyobb.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz tomsolo #3915 üzenetére
14k volt a Gold Edition, de még egyik DLC-t se láttam. Egyszerűen előbb ülök le AoE2HD-zni, mint Crew-val szórakozni. Minden kocsi szinte ugyanaz, nincs jelentősége a márkának/típusnak, csak jó nagy szám legyen előtte, nincsenek egyedi versenyek, nincsenek klubversenyek...
TDU2 is részben visszalépés volt az elődhöz képest, de sok kulcselemet megtartott és hozott annyi újat, ami elvitte a hátán. Az autóknak volt karakterisztikája, ami ki is jött. Automata váltóval szekis kocsi kellett, kézi váltóval manuális kocsi, megvolt a legtöbb pályára az adott ideális gép, de alternatív vezetési móddal azért akadt még 1-2, ami szintén esélyes volt, mert amit mondjuk a kanyarban elveszített, az visszajött az egyenesben.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
UFO1
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #3916 üzenetére
Azt a játékot teúristn!
Különben van ráció abban amit mondsz ilyen bénán leprogramozott játék ritkán készül (szerintem nincs olyan NFS ami ne lenne ennél jobb. A NFSW ezerszer realisztikusabb, pedig annál árkádabb nem nagyon van, talán az MW. És akkor még nem is szóltam a Codemasters játékokról, ég és föld a kettő!). Egyszerűen nem érzem, hogy az autó az úton menne, olyan mint egy homoksikló, lebeg az út felett és minden mozdulatra beleng. A gyorsulások is nevetségesek különösen circuit-nál, a fék meg mintha kidobnál egy vasmacskát. A tuning valóban egy vicc, ez is jól át lett gondolva.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Ez a crew pvp még mindig csupa móka
Én már nem is fűzök hozzá semmit, hogy hekkel, bugol, le..arom
Amikor a gyerek meg se próbálja a derékszögű kanyart bevenni, csak a resetre tapad, hát elsírtam magam
Első rész
második rész
A zene a videó alatt lehet, hogy hangosAzt hittem még a Grid 2nél, hogy annál lejjebb nem lehet süllyedni. Mekkorát tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
ahogy itt olvasgatom a nagy elődökhöz való viszonyítást... sajnos nekem a TDU1-2 kimaradt, a MostWanted csak homályos emlék. Viszont a NFSU2 az nálam az ászok ásza volt.
ahoz képest nekem ez a játék teljesen kielégíti az autókázós igényemet.
tény, hogy a "campány" után nem sokat toltam az AI ellen. lényegében csak PvP.
valószínű, hogy ne láttam eleget a jó/jobb autós gamekból. lényegében nekem a teljesen elfogadható és stabil örömforrás. kivéve mikor egy-két marha bevadul és GTA-t játszik.én amit máshogy csinálnék:
nyilván örülnék egy visszapillantónak
a saját verseny (checkpointok felállítása) egy jó ötlet. emlékszem még a "Stunts" nevű gurulgatósra. ott jó móka volt a haver által épített pályán száguldozni és tizedeket faragni az időből.
az autók mennyisége engem nem zavar.
viszont nagyon klassz lenne ha egy faction küldi után annak hosszúsága/nehézsége alapján sorsolna vmi tényleg egyedi cuccot. akár felni akár festés, vagy matrica vagy egy lökhárító. da a több órás küldik után akár extra nitrót vagy alkatrészt is kaphatna az ember. vagy megnyílna egy igazi szöszölős tuningműhely ahol leszorítóerőt,ültetést,alul/felülkormányzást,sebességfokozat-hosszt lehetne állítani.
úgy még egyedibb lehetni az adott autó.egyébként sztem elég jól eltérnek az autók egymástól (persze nem csak külsőre) karakterisztikában.
ja és itt 2015-ben az lenne a minimum (ha már az ős NFSU2ben is volt), hogy legyen visszajátszás.
emlékszem egy csomó időt töltöttem egy-egy verseny visszanézésével.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Ghard
őstag
válasz regener #3921 üzenetére
A végén azért megszívja a falonfutást
Átnéztem a patchet, és nincs benne a kikapcsolható név multiplayerben. Semmit nem lehet látni start után az autók feletti nevek miatt. A pályavonal is egy vicc, olyan helyeken piros, amit majdnem padlógázzal lehet bevenni, ki is kapcsoltam.
Megpróbáltam assistal játszani hardcore helyett. Én nem tudom más is észrevette e, de hummernél például teljesen sima egyenesben nagyobb tempónál egyszer csak elhúzza a kocsit jobbra vagy balra. Ezután már másik autóknál is észrevettem, ezt is hanyagolom azt hiszem. -
regener
veterán
Igen, a "Full Assist" szeret kanyarodni is, nem pedig csak a kipörgés ellen véd, ezért megyek Sport-ban
(HC-hoz meg nincs gamepadem se kormányom).
Az egyik Jump-nál még visszahúzza az útra a kocsit és nem tudsz elugratni olyan könnyen
Mindj megis keresem melyik az.Szerk: megvan, a 28-as. Próbálj meg egyenesen rámenni a rámpára F.A. bekapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
SAABPEPE
tag
Làtom nehéz lett a fotó rejtvény .Egy kis segítség Chicago-ba van .)
-
StormLine
senior tag
Este csapatos faction missionözést tartunk. Találkozó 20:00-kor a Mississippi Delta feliratnál:
Kipróbáljuk az összes újat, meg utána kéne egy hosszabbat is menni.
Ha többen leszünk mint 4-en akkor segítek összehozni a másik crew-t is, de értelemszerűen velük nem tudok egy sessionben menni a missionre. Az ő esetükben a program rájuk van bízva.
TeamSpeakre is jöjjön aki tud.
Holnap este pedig eliminatorozunk.
-
regener
veterán
Csak 245,7MB a frissítés, nem valami sok :/
-
Flashke
tag
Nekem nem akarja letölteni nem lehet ezt valahogy máshogy telepíteni?
-
Devastate
csendes tag
Nekem letöltötte a frissítést de a játék error-ral nem enged fel.
-
-
regener
veterán
válasz StormLine #3934 üzenetére
De nálad elindul?
Én a kis ablakban annyit látok hogy nyomjam meg a gombot, megnyomom, menü és valami hiba amitől újra vagy kilép opciók vannak (ezek szoktak lenni).
Csak hogy átérezzétek a helyzetem:Update:
átraktam az asztalt filmezős felbontásra (2896x2172) és mostmár teljes képernyős, viszont még mindig nincs szerver.[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz regener #3935 üzenetére
Megy normálisan teljes képernyőn (borderless módban), addig a menüig jutok el én is, #0_1 hibakód van, még megy a karbantartás.
Gyakran csinálja ezt hogy nem tudod felhozni? Nálam néha 2-3-szor kell kattintani a tálcán az ikonra hogy előtérbe hozza. Próbáld meg te is úgy.
[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz StormLine #3934 üzenetére
Az előbb az kimaradt, hogy a mostani patchben még változott pár egyéb kisebb fájl is.
Amúgy megnéztem a régebbi screenshotjaimat, a december 18.ai patchre 170 MB-t írt a Uplay, a január 07.eire pedig 197 MB-t, szóval ahhoz képest elég nagy a mostani.
Megy a szerver.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz StormLine #3937 üzenetére
Ha lerakom a tálcára akkor nekemis sokszor kell küzdeni vele hogy felhozza, ablak mód meg csak akkor játszik ha filmezek és átállítom az asztal felbontását sokkal magasabbra.
De ilyen hogy ott lent megy máshol meg nem még nemvolt
Bár már jó, de a karbantartásról nem tudtam, csak arról hogy jön a frissítés. -
Flashke
tag
Mivel 1 óra után sem kezdte letölteni a frissítést rámentem arra, hogy játék javítása most letölti újból, de ugye a cuccok megmaradnak?
[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz Flashke #3940 üzenetére
Persze, a szerveren van a mentés.
A patchről:
Új verziószám: 409844
A térkép bug még mindig fennáll.
A 4 új faction mission:
- Midwest: Dave Z
- Mountain States: The Point Of No Return
- Mountain States: On Thin Ice
- Mountain States: The Branchu Loop
A St. Louis Setupot és a Way Out Westet még nem rakták vissza.
Az új autókat/speceket már leírtam.
Az átvezető animációkban az autóm még mindig akadozik.
Eliminator: -
RichieTri
senior tag
nem mondom, hogy OP a patch utáni Buggy csak éppen ma jópár versenyt egyszer sem vesztettem...
viszont a szalagkorlát olyan lett mint mikor egy vadászgép leszáll egy anyahajóra és a fékhorog beakad a sodronyokba[ Szerkesztve ]
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
regener
veterán
Egyéb észrevételeim a mai patchről:
- élethűbbek a színek, pl a Metál festés pirosa mostmár tényleg piros nem csak valami halvány izé
- az FPS stabilabb, 4X-es MSAA-val ahol eddig 48 volt most 52-53 volt (uagynúgy tömegben L.A.)
- a kamera néha furcsán követi a kanyarodást, lassabban mint kéne -
StormLine
senior tag
Térkép játékos bug. Azaz hogy az offline barátokat is zöld ikonnal mutatja a térképen mintha online lennének, meg belépéskor sokáig sorolja őket a jobb felső sarokban ha be vannak kapcsolva a social notificationök. Az előző patchben jelent meg és úgy volt hogy a mostaniban javítják.
Nem jön más a találkozóra? Csak ketten vagyunk, nem látok mást a térképen ott. Aki még jönne írjon rám Uplayen.
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Csak szerintem élvezhetetlen a játék 35-40FPS alatt?
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest