- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Remek az új patch. A pvp lobbykra az embereket ugyan úgy rosszul jelzi.
Az előbb nyertem egy versenyt, erre kapok -280at a pvp rankomra. -
StormLine
senior tag
Végül összejöttünk 4-en, jó futamokat toltunk.
Ma 20 órakor pedig eliminator lesz a program. Találkozóhely nincs, mert privát PVP lobbyban leszek, úgyhogy aki jönni akar írjon rám Uplayen 20 órakor. 8-an elférünk a lobbyban, úgyhogy végre nem kell crew-kkal szarakodnunk. Előreláthatólag végigmegyünk majd az összes régión.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
válasz regener #3957 üzenetére
Úgy, ahogy az összes eddigi autós játékban
Mondjuk ez is körbemegy, de látod a lényeget a bal felső sarokban.[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
Ahol x időközönként veszítesz életet ott muszáj körpályának lennie, mert nem tudják előre hogy annyi idő alatt mekkora távolságot tudsz megtenni. Ha checkpointonként veszítenél akkor lehetne sprint is, de itt ugyebár nem úgy van.
(#3957) regener: Te már ott laksz a sósivatagi táborban, annyit vagy ott mostanában.
-
G@be22
tag
Sziasztok, unlockoltam UPLAYben az "Elektromos Izzás" cuccot, de nem találom sehol... ti tudjátok merre van?
-
StormLine
senior tag
Normális játékmenettel lenne hely bőven, de mi van ha a modderek vagy cheaterek valahogy mégis eljutnak a szakasz végére? Mindenki nyer? Mindenki kiesik? Fejlesztőként nem akarnád hogy túljárjanak a programod eszén ha olyan egyszerű rá a megoldás, hogy az utolsó CP után átirányítod az elsőhöz. Akkor már körpálya.
Lehetne hatalmas körpályát csinálni ami olyan nagy hogy normális játékmenettel úgyse mennek körbe, akkor szakasznak érzékelnék. De akkor is le kéne tesztelni az egész pályát. Aki pénzért fejleszt az meg gondolom nem szán rá annyi időt ha a játékosok nagy része úgyse látja a pálya nagy részét. De én lehet hogy csinálnék, mert a tesztelés egyben krúzolás is lenne. -
TESCO-Zsömle
félisten
-
Ghard
őstag
válasz StormLine #3963 üzenetére
Ha elér a végére, pedig amúgy lehetetlen lenne, akkor mi sem egyszerűbb=automatikus bann.
Pénz nem volt normális anticheatre, de ez elég egyszerű lenne. Sok skillnél is ilyen eredmény van: 44551517781. Ez se normális, és az se, aki kapásból nem tiltja le az ilyen accountot.
Beküldtem videóval a múltkori hekkert, aminek már egy hete, és ebben a pillanatban is new státuszban van az ügy az ubisoft supporton. Le se szarják, de a community forumról 2(!) perc alatt törölték a hozzászólásom az üggyel kapcsolatban.
Amúgy egy jó hosszú körpálya is megtenné, mert a mostaniakkal fárasztóan sok kört megy mire lejár. -
tomsolo
addikt
válasz TESCO-Zsömle #3964 üzenetére
> Egy hack-biztos rendszer kidolgozása évekbe telik.
Miután minden adatot rögzítenek a szerveren - még ment pályaadatokat is - biztos ultra nehéz lenne megírni rá egy összevetést.
Atari is dettó ilyen mamlasz módjára csinálta.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz tomsolo #3966 üzenetére
A hack-biztos nem azt jelenti, hogy a hack útján elért fals eredményeket automatikusan törlik, hanem azt, hogy nincsenek ilyen eredmények. Ez idő és pénz, amiből közvetlenül nem származik bevétel.
Az Atari-t a részvényesek facsarták ki, ezért vált azzá a pénzéhes zsugori céggé ami a TDU-kból se volt már képes rendes játékot csinálni. Az UBI meg alapból is egy sz*rrágó cég akik idén bőven meghintették a gamerek asztalait trágyával. Ez se lett kivétel...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
StormLine
senior tag
válasz StormLine #3955 üzenetére
Összegyúltünk páran a lobbyba meg TSre is és végigmentünk az új pályákon. A játékmód tetszik, de a pályák nem győztek meg. Azért majd még teszek velük egy próbát.
(#3965) Ghard: Azt hogy miért törlik a Ubi fórumból már linkeltem korábban: Közlemény. Azaz el akarják kerülni hogy más is késztetést érezzen a csalásra.
-
regener
veterán
Hogy lehet növelni a vérdíjat amikor köröznek?
Szereztem 2 csillagot, 1 rendőrkocsit összetörtem: 2186$
17percen át 5 csillag, összetörve 15+ rendőrautó: 2186$
Mind a kettő Raid kocsival csinálva.What? xD
-
Csapoati
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #3967 üzenetére
Az a szomoru, hogy az Ubi a 2000-es evek kozepen tok jo ceg volt. Aztan jott az Assassin's Creed... Sajnos mindket TDU es a Crew is egy csiszolatlan gyemant, mennyi mindent ki lehetett volna meg hozni beloluk.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
regener
veterán
Most döbbentem rá hogy a Steammel is tudok fotózni, akkor mostantól oda pakolom a képeket
-
CtiveR
tag
Srácok valaki tudna segíteni? Haveromnak próbálnám megszerezni a Crew-t és lenne is egy ember aki eladná, viszont hogy működik itt a csere? Ha jól tudom van mód a kulcs visszahívására, ami úgy működik hogy azt a kódot be tudom aktiválni egy másik accountra? vagy csak account csere jöhetne szóba? Nem nagyon bízok az ilyesmibe hogy tényleg megkapom e vagy ilyesmi de ez a kulcs visszahívós dolog érdekelne.
Aláírás.
-
Ármester
Kulcsot visszahívni nem lehet ahogy előttem is írták. Szerintem inkább vegyétek meg valahonnan újonnan a játékot (Pl. 576-ba). Haszáltan játékot szerintem nem jó ötlet venni.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
CtiveR
tag
Újabb probléma meg is van a játék, haveromnak is, de a haveromat mindig kidobja a játék hogy a crew működése leállt. Amint leteszi magát a mapra leáll, nekem semmi baj sincs. Mi lehet a megoldás? :/
Aláírás.
-
Ármester
Nézzétek meg, hogy megvan-e a minimum rendszerkövetelménye a játéknak. Ha igen akkor az előttem szóló utasításait próbáljátok meg. Ha semmi nem segít rakjátok újra a játékot.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
sunny84
senior tag
én csípem ezt a játékot nagyon , gépem is bőven megvan hozzá maxra húzva .. csak mivel normál 19" lcd m van így a felbontás érdekes 1280 x 720 v. 768 v. 800
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Csapoati
nagyúr
válasz sunny84 #3980 üzenetére
Tedd windowed-ra borderless megoldással és akonfig fájlban írd át a felbontást 1280*1024-re. Én is így jártam el az 5:4-es monitorommal és működik.
Ez a konfig fájl: C:\Users\%username%\Documents\The Crew\PCScalability.xml
S ezeket írd át:
DesktopResX="1920" DesktopResY="1080" to DesktopResX="1280" DesktopResY="1024"Width="1920" Height="1080" to Width="1280" Height="1024"
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
amadeuxs
tag
sziasztok, ma este sikerult vegre kiprobalnom az uj verdakat, az alfa nagyon meggyőző, de egy gyors kérdés, nem tapasztalt valaki az utolso frissites utan tapasztalt valaki fps droppokat vagy hirtelen belaggolásokat???
koszi a valaszokat.
-
-
Ghard
őstag
Van kedve valakinek pvphez?
-
Flashke
tag
válasz minimumgame #3994 üzenetére
egy kicsit belenyúltam
-
Gigi01
őstag
Kormánnyal milyen a játék?Gondolkodom újra egy G27-ben.
Persze nem ez lenne a fő játék,van pár szimem már.
Nem versenyre gondolok,csak úgy gurulgatásra,kuplung,váltó használattal. -
Ármester
Én DFP-vel használom és ha jól beállítod nagyon sokat dob a játékélményen. Egy G27 amin kuplung+H váltó van az már csak hab a tortán
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest