Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shad0w

    senior tag

    válasz Scarp #3568 üzenetére

    A rossz memória foglalat miatt én mindenképp visszavinném, hiszen előfordulhat, hogy x év után akarsz majd memóriát bővíteni, vagy akár eladni az alaplapot és akkor ez probléma lesz.
    Viszont a processzor gyári órajelének átállítása nem üzemszerű állapot, ezért nem is csoda, hogy nem működik. Erre semmiképp se hivatkozz, mert elzavarnak. (értem én, hogy nincs szorzókorlát, de attól még senki nem vállalt rá garanciát, hogy működni is fog az órajel emelés)

    Elég csak a gyanús alkatrészeket visszaküldeni (de ha nem probléma érdemes az egész gépet visszavinni, lehet hogy mással van a baj), viszont ebben az esetben én megnézném, hogy a BIOS frissítése után még mindig rossz-e az először próbált slotokban a memória és ha igen, akkor részletesen írd le a hibánál, hogy melyik két slot a rossz (kézzelfoghatóan pl.: processzortól az 1. és 3., vagy a kék slotokban rossz a ram), ill. hogy te milyen teszteket végeztél és ott milyen hibát kaptál. Ezek az infók sokat segítenek a szervizeseknek és akkor nyilván ők is ezzel kezdenek.

    Persze én nem vagyok iPon alkalmazott, ha tévednék javítsatok ki. :)

Új hozzászólás Aktív témák