Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Intruder2k5 #94280 üzenetére

    Úgy, hogy valaki csak felvett rá egy kérelmet, hogy majd ha lesz valamikor akkor rögzíti (vagy csak online lett leadva az igénybejelentés)... De itt ilyenről szó sincs, konkrét mennyiséget mondtam, ha leadja az igényt, akkor egyből be is tudják foglalni a mennyiséget, eltudják indítani a megrendelést (fontos, hogy ne online, hanem ügyintézővel otthoninál - akkor történik azonnali foglalás!).

    Ha felhívja őket, akkor konkrét mennyiséget látnak, kérjen megerősítést, hogy sikerült-e akkor neki lefoglalni, s akkor pár napon belül várhatja-e... Megmondják, tényszerűen ilyen esetben.

    (#94281) Oposzumtoszó

    Ezt, ha otthonihoz rendeled, akkor nem a helyszínen fogják odaadni az 100%... 150 Ezer feletti eszközt (otthoni árlista szerint sajnos pont felette van) saját jogkörben a helyszínen nem tudják kiadni, hanem előtti még megnézi a feltételeket egy prevenciós osztály, hogy minden rendben van-e és utána szállítják ki GLS-vel (az otthoni szolgáltatásokra vásárolt eszközöket üzlet mennyiségéből se lehet foglalni - csak központi árukészeltből).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák