Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lesaux

    veterán

    Megint én vagyok. Nem, még mindig nincs meg a telefon-internet-kábeltévé kombó, amit novemberben rendeltem. A tévé még hiányzik.
    A múltkor kint volt bekötni egy srác, megállapította, hogy rövid a létrája, majd elment, azzal a felkiáltással, hogy még a héten megpróbál visszatérni. Mindez hetekkel ezelőtt történt, de őt soha többé nem láttuk.
    Ma viszont megcsörrent a telefonom, új, ismeretlen név, jönne kábeltévét szerelni, mikor jöhet. Bármikor, éjjel-nappal, várjuk szeretettel, létrát hozzon magával. ;] Egy óra múlva megérkezett, sajnos addigra már dolgoznom kellett jönni, de a családom többi tagjának elmondtam a teendőket, tkp. hogy melyik aljzatban szeretnénk jelet találni.
    Feleségem nemrég hívott, hogy már el is ment a srác, mert túl messze van az oszlop, a szomszédba kell támasztani a létrát, meg le kell metszeni az akácfákat, és különben is, ez egy egész napos meló, ő ezt a munkát visszaadja.
    Hát könyörgöm, nekem sincs nagy kedvem dolgozni, mégis bent vagyok és leszek is még éjszakába nyúlóan, de hogy a T csoportnál ennyi munkakerülő trehány faszt hogy bírtak összegyűjteni, azt fel nem fogom. 31. napja várok a rohadék kábeltévére, és nem azért rendeltem meg még novemberben, mert januárban szeretnék tévét nézni. Bár ha így halad a dolog, akkor még januárban sem fogok.

    Még két megjegyzés. 1: Az oszlop ott áll a ház előtt, tudom, mert a régi házunkban is arról ment a tévé.
    2: Érdekes módon a telefonos srác nem rinyált, nem keresett kifogásokat, úgy mászott a létráján a szemerkélő szombati esőben, mintha fizetnének érte. Más kérdés, hogy fizettünk is. De még előtte a padláson felbogyózta a drótokat, illetve a végpontok nagy részét újrabogyózta, merthogy azt meg a kivitelező garnitúrája bohóckodta el. És ugyanolyan messzire elhúzta a madzagot, mint amilyen messzire a kábeltévé drótját kellett volna, csak ő nem kifogásokat keresett, hanem ha már dolgozni jött, akkor dolgozott is. Nem volt útban se akácfa, se háztető, de a még szomszéd kertje se.

Új hozzászólás Aktív témák