Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz Statikus #135121 üzenetére

    Szia!

    1) Szolgáltatói eszközre kell csatlakoztatni, vagy olyan switch-re, ami a szolgáltatói eszközhöz csatlakozik. A 4 port működni fog elvileg.

    2) Egyelőre nem lehet megváltoztatni a csatornák sorrendjét, sem elrejteni a nem kívánt csatornákat. (Elvileg múlt nyár végére-őszre meglesz ez a feature ;]) Az EPG-ben egyszerűbb válogatni a csatornák közt, könnyebb „átugrani” a nem kívánt tartalmakat.

    3) Ha nem egy alhálózaton van a kettő (mint pl. a Te esetedben), akkor belső hálózatról szerintem nem fog menni a NAS elérése, legfeljebb az interneten keresztül, de az elég nyakatekert megoldás.

    Ha a passthrough-t kikapcsolod az ONT-n, a saját routeredben meg letiltod a DHCP-t és engedélyezed az IGMP snoopingot, akkor csatlakoztathatod a saját routeredre is a boxot, és úgy eléred a NAS-t is róla (VLC, Kodi tuti van, szerintem Plex és társai is)

    #135120 prisz: Ászf 2c mellékletben mind a kábelnet (koax), mind az optikai szolgáltatás táblázatában az van a „Díjcsomagba foglalt adatforgalmi keret (le- és feltöltés irányban)” cella mellett, hogy korlátlan

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák