Hirdetés

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Mebírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz Hudee #121556 üzenetére

    Ha a szomszédokból mindenki Sat TV-én van vagy a konkurens koax szolgáltatón, akkor miből gondolod, hogy az az IPTV nálad jó lesz, ha már náluk se volt jó, vagy már hamvában elsüllyedt náluk is a VDSL-es IPTV mikor szerették volna? A képen még a telefonoszlop se áll egyenesen vagy csak gagyi a kép, de az előzőkből következtetve gondolom 40 éve semmi új rézkábelezés nem történt a környéken, szóval felejtős lesz az a VDSL és IPTV kombó szerintem. A két érpárat is ki kell ám építeni, ha nincs kihúzva előre, (40 éve tuti nem húztak ki plusz érpárat) és akkor nem is lesz plusz érpár bekötés. Felfogják venni a megrendelésedet az IPTV + Net Plusz net csomagra, max hetekig semmi visszajelzés nélkül elsunnyogva offolják a rendelésedet mikor a helyi mérnökség realizálja, hogy nem fog menni az IPTV-vel együtt a rendszer és magadnak kell majd utánajárni az ügyfélszolgálaton, hogy még is mi van miért nincs változás. Manapság akinél csak egy érpáras VDSL érhető el annak az IPTV már erősen nem ajánlott (20-30%-át elviszi a netsávszélből), akinél meg max az ADSL2+ van, ott szinte reménytelen az egész.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák