Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tobias40

    veterán

    válasz sziszi-fuszi #119286 üzenetére

    Ha már ennyire véded őket akkor ne fogadd el az új ONT- mert minek az neked elég az 1000-es is.Te írtad hogy azért váltottál most mert most tudnak hozzá adni olyan eszközt ami jó lesz a 2000-hez.Aki meg nem volt ennyire "számító" és 1-2 hónappal ezelőtt váltott az fogja be a száját ? Nincs ebben egy kicsi ellentmondás?

    Ha meg a régi csomag régi ONT-ről beszélünk!
    Mivel csak olyan eszközt adott hozzá a telekom amivel csak bizonyos számtech tudással lehetett használni,nem kellett volna nekik a szerelő által(ingyenes) segítséget adni a beüzemelésben?
    Én megpróbáltam összefogni a 2 szálat de nem sikerült,biztos én voltam a béna,bevallom.
    De úgy voltam vele hogy majd jön az új eszköz és majd azzal egyszerűbb lesz megoldani,kivárom!(addig is fizettem szó nélkül a magasabb árat)
    Tehát én vagyok a türelmetlen aki 2 hónapja fizetem a magasabb árat a semmiért mert uanúgy csak 1000/1000-es netet használok?

    Hidd el kitudom fizetni a különbséget röhögve és nem amiatt "háborgok" hanem hogy könyörögni kell olyan dologért ami szerintem evidens lenne!

    Befejeztem erről a beszélgetést,hidd el megoldom hogy 1 héten belül itt legyen az új eszköz,inkább a régi előfizetők nevében írtam amit írtam!

    Használd egészséggel az új eszközt! ;]

Új hozzászólás Aktív témák