Hirdetés
Hirdetés
-
Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
gp A franchise legújabb részének premierjére még kicsit várnunk kell, november közepén várható a premier.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
Aktív témák
-
bim
veterán
Majdnem elfelejtettem lejegyezni hogy tegnap elmentem az esztergályoshoz is. Nem vállalta de adott egy cégnevet ahol esetleg meg tudják csinálni mert CNC marással és esztergálással foglalkoznak. Bementem és leadtam a mit szeretnék csináltatni Január elején fel fog hívni a főnök mennyibe fog fájni. Az egészben az a szép hogy pár utcára van csak tőlünk a cég. Nem is tudtam róla. Rendszeres látogatójuk leszek ha jó árban dolgoznak. Azt mondta a srác akivel beszéltem hogy 3 rugó az órabére a gépnek. Nem is vészes...
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- X1 Yoga 8th 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- HP Pavilion 15-ab104nh (AMD A10 -10 mag- / 12GB / R9 M360 2GB VGA / 120GB SSD)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen