Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!
Már napok óta korábban ébredek fel.Ma is 4 előtt ébredtem meg.Ha megébredek már nem tudok visszaaludni igy csak forgolódom és elmélkedek.Ilyesmik járna az agyamban:mit kell ma elvégeznünk a munkában,és persze a nők.Vagyis egy.
Amit még megfigyeltem hogy hajszál pontosn negyed 5-kor megszólal itt a környkünkön egy kakas.Majd megfigyelem hogy a tolodó napfelkeltéhez igazodik e a kakas is.
Ma ha esik ha fuj dolgoznunk kell!Tegnap egy fél napot nyomtuk.Amit lehetett folia alatt elvégeztünk meg 1x eleláztunk mikor ugy döntöttem hogy nem akarok megfázni.
Mr mult hétvégén terveztem hogy irok pár mondatot a gyermekeimről.De ehhez magányra van szükségem.Imrus zárkózott szelid gyerek.Furcsa hogy rajzolásban és papirjátékok alkotásában éli ki magát.A légynek sem tudna ártani.Zsani pedig tiszta csaj!Be nem áll a szája.Persze ő sem durvulhat!
Pár alkotás[link]
a páncélos hadosztály egy része
és a flotta egy része.
Ezek régi képek.A flotta és a pácélosok is bővültek.Majd dobok még fel képeket.
Szép napot mindenkinek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen