Hirdetés

  • PlayStationre tarthat a Palworld?

    gp PC-n és Xbox-on is roppant népszerű a játék, vélhetőleg csak idő kérdés míg a Sony gépeire is befut a program.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Nova96 #9756 üzenetére

    A linkelt írás csak tudásbázis, ráadásul jó néhány évvel ezelőtt született, azóta pedig változhatott a UPS piac. A fő szempont most a tápod, ami -- ha jól gondolom -- a BE QUIET! System Power 7 300W. Ez aktív PFC-s, ami azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel összeveszne az olcsóbb, szimulált szinusz jelet generáló UPS-ekkel. Többiek biztos tudnak Neked javasolni valamilyen szabályos szinusz jelet generáló "okosabb" eszközt, pl. valamelyik APC Smart-ot, ezeket sajnos én nem ismerem annyira.

    Egyébként az össz. teljesítmény felvétel méretezéséhez érdemes a tápod teljesítményét alapul venni, az eddig 350 W. Monitorral már 400 W, a router max. 5-10 W plusz, így ha kb. 450 W-ra (tehát kb. 700 VA-re) keresel UPS, az már jó lehet... kezdésnek... egy rövid áramszünetre, viszonylag rövid áthidalási idővel. Ha több időt szeretnél, érdemes nagyobb akksival szerelt vagy nagyobb teljesítményre méretezett darabot választani, pl. egy 1000 VA-est.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák