- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Akartam mutogatni panorámákat, de a 32 MP-es, 8,6 MB-os képet már nem fogadott el az ImageShack.
Tudtok mondani olyan oldalt, ahol nincsenek ilyen korlátozások? Vagy egyszerűbb lenne sima fájlmegosztóra dobni.. -
addikt
Ja, kephost bejött. Köszi!
Kilátás a koliból - ez 2 soros/ 31 képből
Crayford park
Crayford park II
Woodlands campsitePS-el lett az összes összerakva, kis élesítés van rajtuk.
-
hito
nagyúr
Jól mellélőttem. Pedig a színek, meg a mosás nagyon 920-ra emlékeztettek, abból is a régi szoftosra.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Régi WP-s HTC-k is tudtak ám "remekelni" képalkotásban Mozart-ban még xenon villanó is volt, osztán mit művelt. Bár nekem mindig is tetszettek a WP-s HTC-k, lehet veszek is egy Mozart-ot, már biztos gombokért megy.
Mod: a francokat. Még mindig 30 fölött van Majd fél év múlva nosztalgiázunk.
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Szabályok:
Egy hétig lehet a képeket elküldeni nekem privát üzenetben, azaz 2013. október 10.-e 18:00 és október 17.-e 18:00 között. Minden felhasználó 1 képpel nevezhet egy témában, melynek maximális mérete 3 MP (1536x2048)! A levél úgy kezdődjön, hogy JÁTÉK TÉMA NEVE aztán a kép linkje és a telefon típusa. A feltöltést biztos helyre végezzétek pl.: http://www.kephost.com/ vagy olyan helyre, ahonnan nem törlődik ki és nem méreteződik le a fotó, de direkt linket kérek a felhő alapú tárhelyekről is, ami így néz ki és nem így! Az egy hét után lezárul a játék (október 17-én 18:00-kor) és megkezdődik a szavazás. A szavazás kb. 1-2 nap, majd összegezzük a szavazatokat a zsűrivel és eredményt hirdetünk.A szavazásról majd még bővebben írok a játék határidejének lejárta után.
Zsűri:
BobTail, Blyan, Tuninger, Wa2x_Díjazottak:
Kategória győztes: az a kép, amelyik a kiírásnak legjobban eleget tesz, jó pillanatot mutat meg, eredeti és egyedi, jól komponált, felülemelkedik az átlagon. A kép kiválasztásába beleszól a zsűri is (BobTail, Byal, Tuninger, Wa2x_).Közönség kedvenc: a cím győztese lehet bárki, a zsűri nem véleményez, legtöbb szavazatot kapott kép, mely nem egyezhet meg a Kategória győztes képpel.
- utcakép (fekete-fehér)
Annyi kérésem lenne, hogy képeket nem cserélgetek, tehát, ha valamit elküldesz nekem, akkor az már egy nevezett fotó, nem cserélem ki másikra! Nem kell kapkodni, van egy hét, legyetek nyitottak és kreatívak!
Új szabályok mégegyszer:
- témánként egy képpel lehet nevezni
- a kategória névét is írd meg üzenetben a kép fölé
- csak direkt linkes képet fogadok el
- a fotókat maximum 3 MP-es (1536x2048) felbontásban fogadjuk elMindenkinek jó fotózást és jó versenyt kívánok! Kérdés jöhet a fórumban!
Wa2x_ és a zsűri
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Blyan
félisten
És egy fontos dolog kimarad.
A nyertes megkapja Dave Luimia 1020-át a közönség kedvenc meg a 808-át.
Legyen valami motiváció.Természetesen BobTail megelőlegezett hozzájárulásával.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Remélem is, hogy nem, különben Dave elviszi a felajánlott nyereményeket.
Eh, csak nem veszik komolyan.
Természetesen csak poén volt, a nyertesek a képzeletbeli vállveregetést kapják jutalmul.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MartOOn
addikt
S4 + color splash
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Wa2x_
veterán
Ma jártam egyet reggel a kutyával, nagyon jó témák vannak még itt a városban is, szép az idő is, úgyhogy hajrá mindenki!
-
Wa2x_
veterán
válasz BigBlackDog #2894 üzenetére
Kötöttek a távolságaid, mert makró módban kell fotózni, ez minden telefonnál más, de a beküldött képeket én azonnal megnézem és meg is írom, ha nem fogadható el.
-
-
hito
nagyúr
Én egyelőre be se akarok szállni ebbe a dologba. Vígan elkattingatok mobillal meg ilyen QX10-hez hasonló hibrid eszközökkel is, nem kell nekem több. Ebbe viszont kezdem magam eléggé beleásni és ezek se 2Ft-os cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest