- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nem egyedül érkezett a OnePlus 6
- Hatalmas külső kijelzővel és akkumulátorral érkezett meg a Honor Magic V Flip
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
Hirdetés
-
Panaszt tettek a Google ellen, mert követi a felhasználókat a böngészője
it Adatvédelmi panasz érkezett Ausztriában a Google ellen, a vád szerint követik a Chrome böngésző felhasználóit.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a játékmódok
gp A premiere kicsit még várnunk kell, októberben debütál a teljes kiadás.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Én se tudom mi hibádzik náluk, csak rá akartam világítani, hogy a pékségeknél árult kenyereknél egyáltalán nem biztos, hogy a minél nagyobb kenyér a minél jobb (sőt).
Az kb. lehetetlen, hogy otthon nagyobb kenyeret sütsz, mint a pékségek, akik adalékanyagokkal sütnek. Hacsak nem találtál valami ultra jó sikér tartalmú kenyeret, vagy nem használsz te is valamilyen adalékanyagot, vagy nem kovászolsz extrém ügyesen. Otthonra legjobb az aszkorbinsav (e300 - más nevén c vitamin) mint adaélkanyag használata a kenyérsütéshez. Ezzel meg lehet közelíteni a pékségi kenyerek méretét.
Még pályakezdő élelmiszertechnológus mérnökként volt szerencsém egy évig pékségeknek adalékanyagokat forgalmazni.
Nagyanyáink kenyerét meg teljesen kár idekeverni, mert annak idején teljesen más búza fajták voltak, teljesen más malmi technológiákkal őröltek, teljesen más kemencékkel sütöttek és akár napokig kovászoltak.Én kérek elnézést!